Libnet.ro
UNICEF

08:30

Iohannis si Dancila in turul 2. Cum au compensat cei doi candidati dezbaterea care n-a fost - mesaje si strategii de campanie

Hotnews Hotnews,
 Iohannis si Dancila in turul 2. Cum au compensat cei doi candidati dezbaterea care n-a fost - mesaje si strategii de campanie

Toata campania electorala pentru turul doi al alegerilor prezidentiale s-a desfasurat intr-un cadru controlat, de catre staff-urile celor doi candidati. Liberalii i-au organizat lui Klaus Iohannis o dezbatere si intalniri controlate cu electoratul. De partea cealalta, social-democratii au scos-o pe Viorica Dancila in fata presei dupa ce in prealabil au facut doua zile in Kiseleff simulari privind eventualele intrebari incomode. continuă pe Hotnews

Romanii, mai interesati de Las Fierbinti si bucatarie decat de politica: cati telespectatori au urmarit dezbaterile facute de Iohannis si Dancila

Romanii nu au renuntat la serialul de la Pro TV Las Fierbinti si nici la show-ul culinar Chefi la cutite, de la Antena 1, desi posturile de stiri au difuzat dezbaterile paralele dintre cei doi candidati la presedintie, Klaus Iohannis si Viorica Dancila.

Iohannis-Dancila, surpriza in turul II? Parerile unor specialisti despre efectele lipsei unei dezbateri si ale stirilor false

Marile probleme dezbatute in cel de-al doilea tur al prezidentialelor au fost lipsa unei confruntari fata in fata Iohannis - Dancila si campania de stiri false inceputa dupa primul tur de scrutin. Un analist politic, un psiholog si un specialist in marketing au analizat in ce masura aceste elemente pot produce o surpriza in rezultatul alegerilor prezidentiale.

Negocierile din spatele dezbaterii Iohannis Dancila. Replica dura din partea echipei lui Klaus Iohannis

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca echipele de campanie ale PSD si PNL s-au intalnit recent pentru a incerca sa organizeze o dezbatere electorala, insa liberalii ar fi dat de inteles ca presedintele Klaus Iohannis a refuzat dezbaterea intrucat Viorica Dancila nu s-ar ridica la nivelul sau. Gabriela Firea dezvaluie de ce nu .

Cei patru candidati la sefia Procuraturii Generale, admisi de CSP pentru interviu

Cei patru candidati la functia de procuror general au fost admisi pentru proba interviului, care urmeaza sa aiba loc pe 28 noiembrie. Decizia a fost adoptata miercuri, 20 noiembrie, de catre Consiliul Superior al Procurorilor, care a examinat dosarele celor patru pretendenti la sefia Procuraturii, transmite IPN.

Cine este Edward Sanda, presupusul iubit al Cleopatrei Stratan. Acesta a spus adevarul despre relatia dintre cei doi

Cleopatra Stratan a ajuns la varsta de 17 ani si si-a schimbat stilul muzical. Fiica lui Pavel Stratan colaboreaza cu Edward Sanda, iar in spatiul public au aparut informatii potrivit carora cei doi ar fi impreuna. Pentru a face lumina in acest caz, artistul a acceptat sa vorbeasca despre relatia cu Cleopatra. Edward Sanda a .

Printul Hary si Meghan Markle incalca din nou protocolul regal! Unde vor petrece cei doi Craciunul

Printul Hary si Meghan Markle incalca din nou protocolul regal! Cei doi voi petrece Craciunul in Los Angeles alaturi de mama Ducesei! Vestea a fost confirmata de Palatul Regal! inainte de venirea pe.

Cum au ajuns cei doi politisti din judetul Valcea la un pas de a fi executati

Circumstantele in care cei doi politisti din judetul Valcea au fost la un pas de a fi executati de membrii unui clan de romi din satul Calina prinsi la furat de porci din gospodariile satenilor continua sa ridice semne de intrebare, iar sindicatele politistilor avanseaza o serie de elemente care au alimentat evenimentele.

DEZBATERE, PE INDIVIDUAL, CU ACUZATII RECIPROCE Dancila si Iohannis, singuri in fata electoratului

Viorica Dancila: Eu nu am intervenit niciodata in justitie, iar cand ministrul justitiei a incercat sa intervina, eu am intervenit * Klaus Iohannis: PSD a dorit sa acapareze si sa distruga nu doar statul de drept, nu doar lupta anticoruptie, ci si marile sisteme Campania electorala atipica pentru turul al doilea al prezidentialelor a continuat, aseara, cu dezbaterile individuale pe care cei doi candidati, Viorica Dancila si Klaus Iohannis, le-au avut cu reprezentantii mass-media.

Alegeri prezidentiale 2019: ghidul alegatorului pentru turul 2

Pe 24 noiembrie, romanii isi aleg al cincilea presedinte al Republicii, in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Cei doi candidati ramasi in cursa pentru Cotroceni sunt Viorica Dancila, presedintele Partidului Social Democrat si Klaus Iohannis,.

Harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti. Unde poti vota in turul 2 la Alegerile Prezidentiale 2019

Alegerile prezidentiale, turul 2, de duminica, 24 noiembrie se apropie cu pasi repezi, asadar va prezintam harta completa a sectiilor de votare din Bucuresti, unde sunteti asteptati pentru a pune stampila pe unul din cei doi candidati care v-a convins ca merita sa ocupe fotoliul de sef al statului. in randurile urmatoare veti gasi lista .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )