Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ludovic Orban, dupa ce Ciolacu i-a cerut sa participe la dezbaterile din Senat pe legea privind carantina: Asta este o forma de tergiversare a adoptarii legii

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, dupa ce Ciolacu i-a cerut sa participe la dezbaterile din Senat pe legea privind carantina: Asta este o forma de tergiversare a adoptarii legii

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, dupa ce Marcel Ciolacu i-a cerut sa participe la dezbaterile din Senat pe legea privind carantina, ca este o modalitate de tergiversare a adoptarii legii. Daca cineva ma cheama, stiind ca sunt de dimineata in Tulcea, la o dezbatere in Comisia juridica, o face in mod perfid, a afirmat premierul. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, dupa ce Romania a inregistrat un numar record de cazuri zilnice de coronavirus: Suntem intr-un moment de cumpana. Cauza principala este nerespectarea regulilor de protectie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, miercuri, o declaratie de presa, la Palatul Victoria. Declaratiile sefului Guvernului vin in contextul in care Romania a inregistratcel mai mare numar de cazuri de.

LUDOVIC ORBAN: Toate ministerele care sunt implicate in batalia anti-COVID trebuie sa fie mobilizate la maxim

Premierul Ludovic Orban a cerut mobilizare generala ministrilor care conduc ministerele implicate in batalia anti-COVID, dupa ce numarul de cazuri de infectare cu noul coronavirus a crescut in ultimele zile.

LUDOVIC ORBAN, CATRE NELU TATARU: Am luat decizia sa va fac o vizita luni. Sa convocati Colegiul ministerului si sa faceti o videoconferinta cu directorii DSP

Premierul Ludovic Orban i-a spus, la inceputul sedintei de joi a Guvernului, ministrului Sanatatii Nelu Tataru ca ii va face o vizita lunea viitoare. El i-a cerut acestuia sa convoace colegiul ministerului si sa organizeze si o videoconferinta cu directorii din Directiile de Sanatate Publica.

Ludovic Orban: Cresterea numarului de cazuri trebuie sa ne puna in garda. Solicit fiecarui ministru sa ceara o mobilizare generala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, in debutul sedintei de Guvern, ca autoritatile trebuie sa fie puse in garda de cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus si a cerut ministerelor im.

Ludovic Orban: Cresterea numarului de cazuri trebuie sa ne puna in garda. Fiecare ministru sa ceara o mobilizare generala! Fara menajamente pentru cei care incalca legea si regulile de protectie sanitara (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, in debutul sedintei de Guvern, ca autoritatile trebuie sa fie puse in garda de cresterea numarului de cazuri de infectare cu noul coronavirus si a cerut ministerelor im.

VIDEO Ludovic Orban: Suntem intr-un moment de cumpana.Guvernul nu doreste sa reinstituie nicio restrictie

In ziua in care Romania a bifat cel mai mare numar de bolnavi de COVID, premierul Ludovic Orban le-a cerut romanilor sa respecte conditiile de distantare sociala pentru a nu spori si mai valul de imbolnaviri. Liderul PNL a subliniat ca Guvernul nu doreste sa impuna din nou masuri restrictive, insa a lasat de inteles ca ne-am putea intoarce la starea de urgenta daca pandemia va capata proportii.

Premierul Ludovic Orban: Va garantez ca vom creste pensiile, dar vom anunta cu cat abia dupa finalizarea analizelor economice

Premierul Ludovic Orban a reiterat, vineri, ca pensiile vor creste anul acesta, dar a subliniat ca procentul cu care vor fi marite va fi anuntat public abia dupa ce Guvernul va finaliza analizele economice.

Premierul Ludovic Orban: Controale la sange pentru a verifica daca sunt respectate regulile de siguranta sanitara. Amenzi sau suspendare de autorizatii pentru cei care le incalca

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca autoritatile au in vedere controale la sange, care sa duca, dupa caz, la amendarea sau suspendarea autorizatiilor de functionare pentru agentii economici s.

Orban, dupa noile conditii de calatorie puse de Grecia: Toate centrele acreditate sa efectueze analize pentru romanii cu sejururi planificate

Dupa ce Grecia a anuntat ca va conditiona intrarea in tara de prezentarea unui test negativ COVID-19, premierul Ludovic Orban a anuntat ca va cere tuturor centrelor acreditate sa efectueze teste pentru romanii care au vacante planificate. Precizarile vin in contextul in care noile conditii intra in vigoare marti, urmeaza weekendul si s-ar putea sa nu existe capacitatea de testare necesara.

LUDOVIC ORBAN: Problemele ROMATSA nu se rezolva cu pare nejustificate

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Tulcea, ca problemele din ROMATSA nu se rezolva prin parele nejustificate ale liderilor de sindicat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )