Libnet.ro
UNICEF

22:45

Victor Ponta, alaturi de membrii Pro Romania la o dezbatere atipica, in plin scandal politic: Postarea inedita a fostului premier (FOTO)

B1 B1,
Victor Ponta, alaturi de membrii Pro Romania la o dezbatere atipica, in plin scandal politic: Postarea inedita a fostului premier (FOTO)

Victor Ponta si liderii Pro Romania s-au intalnit pentru a dezbate strategia de viitor apartidului. intr-o fotografie postatape Facebook, se poate vedea atmosfera relaxata de la Pro. continuă pe B1

Tradari masive! Nemultumiti de deciziile lui Victor Ponta, membrii Pro Romania din Targu Neamt negociaza trecerea la USR

Membrii organizatiei Pro Romania din orasul Targu Neamt intentioneaza sa treaca la USR, a anuntat coordonatorul organizatiei, Vlad-Pantelimon Peiu. El a scris, pe pagina de Facebook, ca membrii Pro.

Membrii Pro Romania din Targu Neamt negociaza trecerea la USR

Membrii organizatiei Pro Romania din orasul Targu Neamt intentioneaza sa treaca la USR, a anuntat coordonatorul organizatiei, Vlad-Pantelimon Peiu.

Lovitura teribila pentru Victor Ponta! O intreaga filiala Pro Romania negociaza trecerea la USR: Pare ca si-a pierdut complet mintile si orice urma de bun simt

Membrii organizatiei Pro Romania din orasul Targu Neamt intentioneaza sa treaca la USR, dezamagiti de deciziile luate in ultima perioada de liderul partidului, Victor Ponta. Anuntul a fost facut de.

intalnire politica la Palatul Victoria: Ludovic Orban va discuta cu Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu de la Pro Romania

Premierul Ludovic Orban se va intalni marti, la Palatul Victoria, cu Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu de la Pro Romania. Acestia sunt doi dintre membrii Pro Romania care au votat pentru Guvernul Orban, starnind un conflict cu seful partidului Victor Ponta. Reamintim ca Ponta a declarat constant ca Pro Romania nu va vota investirea Guvernului Orban. Cu toate acestea, cativa parlamentari, printre care si cei doi, au preferat sa ignore decizia lui Ponta.

Scandalul continua in Pro Romania! Mihai Tudose, inca un atac la Victor Ponta: Sansa PRO Victore e... plecarea ta

Scandalul continua in Pro Romania. Fostul premier Mihai Tudose lanseaza un nou atac la adresa lui Victor Ponta, caruia ii cere din nou sa plece din partid. Observ, din nou, dorinta nestavilita a lui V. Po.

Ce spune Victor Ponta despre o eventuala alianta Pro Romania - PSD

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a salutat miercuri schimbarea conducerii Partidului Social Democrat, adaugand ca, deocamdata, este prematur sa discute despre o alianta preelectorala in perspectiva alegerilor locale.

Victor Ponta a pus un condamnat definitiv, exclus din Parlament, la sefia PRO Romania Covasna (DOCUMENT)

Emilia Meirosu, suspendata din Pro Romania dupa ce a votat instalarea Guvernului Ludovic Orban, a prezentat un document care atesta cum Victor Ponta l-a instalat in fruntea organizatiei Pro Romania pe Octavian Go.

Continua razboiul Ponta - Tudose. Pro Romania ii cere acestuia din urma sa redea partidului mandatul de europarlamentar

Pro Romania ii solicita, marti, lui Mihai Tudose sa dea dovada de minima onoare si bun simtsi sa redea partidului mandatul de europarlamentar, obtinut de Victor Ponta.

Ponta vrea alianta cu PSD in Opozitie, dar fara actuala conducere. Conditiile puse de Pro Romania social-democratilor pentru reformarea stangii

Victor Ponta se ofera sa reformeze stanga dupa esecul rasunator al PSD la alegerile prezidentiale. Pro Romania vrea sa colaboreze cu PSD in Opozitie, potrivit unui comunicat. Conditia pusa de Ponta.

Ponta se ofera sa reformeze stanga dupa esecul rasunator al PSD. Conditiile puse de Pro Romania social-democratilor

Pro Romania sustine ca este dispusa sa colaboreze cu fortele politice social-democrate pentru consolidarea unei opozitii constructive, in conditiile in care pe fondul unor grave erori si a unei strategii falimentare a conducerii PSD avem o dominatie incontestabila a fortelor politice de dreapta, se arata intr-un comunicat de presa al formatiunii conduse de Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )