Libnet.ro
UNICEF

10:00

Viorica Vasilica Dancila se simte infuriata. Ultimul emoticon de campanie al candidatei PSD

Hotnews Hotnews,
 Viorica Vasilica Dancila se simte infuriata. Ultimul emoticon de campanie al candidatei PSD

Refuzata de Klaus Iohannis, Viorica Vasilica Dancila se simte infuriata. Cel putin acesta este emoticonul pe care candidata PSD l-a pus la postarea de pe Facebook in care i-a transmis vineri sefului statului o ultima invitatie la dezbatere. continuă pe Hotnews

Florin Roman (PNL): Vasilica Dancila a lasat mostenire 2.472 de criminali si 1.057 de violatori

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, afirma ca bilantul negru al Guvernului PSD si al premierului demis Viorica Dancila este eliberarea a 2. 472 de detinuti condamnati pentru omor si a 1. 057 condamnati pentru viol, transformand strazile Romaniei in raiul infractorilor.

FLORIN ROMAN: Vasilica Dancila a lasat mostenire 2.472 de criminali si 1.057 de violatori

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, afirma ca bilantul negru al Guvernului PSD si al premierului demis Viorica Dancila este eliberarea a 2. 472 de detinuti condamnati pentru omor si a 1. 057 condamnati pentru viol, transformand strazile Romaniei in raiul infractorilor. PSD si Dancila au promis ca vor interzice beneficiile recursului compensatoriu pentru criminali, violatori si talhari, si au mintit, tinand deschise usile penitenciarelor pentru ei. Au spus ca vor inaspri pedepsele si au mintit din nou, spune Florin Roman.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )