Libnet.ro
UNICEF

13:15

CAMERA DEPUTATILOR: Teodor Melescanu nu va fi prezent astazi la Ora Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CAMERA DEPUTATILOR: Teodor Melescanu nu va fi prezent astazi la Ora Guvernului

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, nu va fi prezent, marti, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora Guvernului, avand in vedere ca va participa la Senat la dezbaterea motiunii simple. continuă pe Ziarul Bursa

Melescanu va fi marti la Ora Guvernului din Camera Deputatilor in timp ce Senatul voteaza motiunea la adresa lui

Camera Deputatilor dezbate, marti, de la ora 16. 00, la Ora Guvernului solicitarea PNL pentru ca Teodor Melescanu sa dea explicatii in legatura cu problemele votului in diaspora. Simultan, Senatul dezbate si voteaza motiunea simpla a Opozitiei la adresa ministrului de Externe, transmite Mediafax.

TEODOR MELESCANU: Dublarea prin referendum a alegerilor a creat principala problema

Dublarea prin referendum a alegerilor europarlamentare din 26 mai este principala problema care a existat la sectiile de votare din strainatate, a declarat, astazi, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, la dezbaterea dezbaterea motiunii simple cu tema 26 mai va cere demisia, domnule Melescanu!.

TEODOR MELESCANU: Principala problema a fost ca, in loc de un scrutin, am avut doua

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat luni ca principala problema legata de modul de desfasurare a alegerilor din 26 mai la sectiile din diaspora a fost ca, in loc de un singur scrutin, au fost doua, existand de fapt trei buletine de vot, ceea ce a grevat foarte mult timpul de vot.

Alina Mungiu Pippidi: Teodor Melescanu si Victor Ponta s-au pozitionat pentru Plahotniuc. Acesta e adevaratul motiv pentru care Melescanu trebuia demis

Politologul Alina Mungiu Pippidi scrie, intr-un editorial publicat pe site-ul Romania Curata, ca ministrul de Extrne, Teodor Melescanu, ar trebui demis pentru ca s-a pozitionat de partea oligarhului Vladimir.

Motiunea simpla impotriva ministrului Teodor Melescanu a fost respinsa

Motiunea simpla impotriva ministrului de Externe, Teodor Melescanu, a fost respinsa marti la votul din plenul Senatului, cu 37 de voturi pentru si 69 de voturi impotriva, informeaza.

Viorica Dancila, despre reactia lui Teodor Melescanu privind criza politica din Republica Moldova: Unii s-au grabit cu declaratiile. Cred ca nu trebuie sa mai avem opinii separate(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut marti ca unii s-au grabit cu declaratiile, referindu-se la afirmatiile ministrului de Externe, Teodor Melescanu, cu privire la situatia din Republica.

Teodor Melescanu l-a informat pe ministrul ungar de Externe ca cimitirul din Valea Uzului va trece in administrarea MApN

Ministrul de Externe Teodor Melescanu i-a transmis luni omologului sau ungar, Peter Szijjarto, ca cimitirul din Valea Uzului va intra in administrarea Ministerului Apararii Nationale, la solicitarea.

Teodor Melescanu explica de ce nu au putut vota romanii din diaspora. Referendumul a triplat tipul in care a putut vota o persoana

Ministrul de externe, Teodor Melescanu, a explicat modul in care a fost organizat votul romanilor din diaspora la cele mai recente alegeri europarlamentare.

Teodor Melescanu, explicatii despre votul din Diaspora: Au fost multe cazuri, mai ales de agresiune verbala, dar si fizica

Senatorii dezbat motiunea simpla care il vizeaza pe ministrul de Externe, Theodor Melescanu. Opozitia ii reproseaza acestuia proasta organizare a alegerilor europarlamentare in Diaspora. in scurt.

Teodor Melescanu da explicatii in plen despre votul la alegerile europarlamentare din Diaspora

Senatorii dezbat motiunea simpla care il vizeaza pe ministrul de Externe, Theodor Melescanu. Opozitia ii reproseaza acestuia proasta organizare a alegerilor europarlamentare in Diaspora. in scurt.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )