Libnet.ro
UNICEF

14:00

Decizia CCR nu afecteza Codul administrativ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Decizia CCR nu afecteza Codul administrativ

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, astazi, ca decizia CCR potrivit careia o comisie parlamentara nu poate avea rol de initiator al propunerilor legislative nu afecteaza Codul administrativ care intra astazi in dezbaterea plenului. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana: Amendamentele la Codul Administrativ pot constitui un motiv de suspendare a platilor din Programului Operational Capacitate Administrativa (553,19 mil euro)

Comisia Europeana anunta ca amendamentele operate in Parlament la Codul Administrativ anuleaza eforturile realizate pana in prezent pentru indeplinirea conditionalitatilor ex-ante in administratia publica iar neindeplinirea acestor conditionalitati constituie un motiv pentru suspendarea unor plati din programe europene, potrivit unui raspuns al executivului european publicat de G4media. ro. Este vorba de un program in valoare totala de 553,19 milioane de euro.

Florin Roman a demisionat din functia de vicepresedinte PNL, dupa dispute legate de votul la Codul Administrativ

Vicepresedintele PNL Florin Roman a demisionat din functie, dupa o sedinta a Biroului executiv national marcata de dispute legate de modul in care vor vota proiectul PSD privind Codul Administrativ care urmeaza sa intre luni in dezbaterea Senatului.

Romania ar putea pierde jumatate de miliard de euro din cauza modificarilor la Codul Administrativ

Comisia Europeana avertizeaza ca amendamentele din Parlament la Codul Administrativ pericliteaza eforturile de profesionalizare a functionarilor publici si anuleaza pasii anteriori facuti in acest sens.

Codul Administrativ, pe ordinea de zi Senatului. Pensiile speciale pentru alesii locali si indemnizatii mai mari pentru consilierii, printre prevederi

Plenul Senatului va avea pe ordinea de zi a sedintei de luni Codul Administrativ, lege care prevede faptul ca alesii locali vor avea dreptul la pensii speciale si ca pot avea calitatea de persoana fizica autorizata. De asemenea, si indemnizatiile consilierilor locali si judeteni vor fi majorate.

Codul Administrativ a trecut de Senat. Alesii locali vor beneficia de PENSII SPECIALE

Pensiile speciale pentru alesii locali revin. Senatul a adoptat, luni, proiectul de lege pentru elaborarea Codului administrativ, care prevede, printre altele, ca primarii, viceprimarii, presedintii si.

Codul administrativ, adoptat de Senat / Pensii speciale pentru primar, deciziile ce tin de administrarea patrimoniului local se iau cu votul a jumatate plus unu din consilieri

Senatul a adoptat in sedinta plenului de luni, in calitate de prima Camera sesizata, proiectul Codului administrativ, in baza raportului de admitere dat saptamana trecuta de comisia speciala care a luat in discutie acest act normativ, anunta Agerpres.

Codul administrativ, adoptat de Senat / Pensii speciale pentru primari, deciziile ce tin de administrarea patrimoniului local se iau cu votul a jumatate plus unu din consilieri

Senatul a adoptat in sedinta plenului de luni, in calitate de prima Camera sesizata, proiectul Codului administrativ, in baza raportului de admitere dat saptamana trecuta de comisia speciala care a luat in discutie acest act normativ, anunta Agerpres.

Proiectul de Lege privind Codul administrativ, adoptat

Senatul a adoptat, astazi, cu 85 de voturi pentru, 21 de voturi impotriva si 11 abtineri, proiectul de lege pentru elaborarea Codului administrativ. Acesta prevede, printre altele, ca primarii, viceprimarii, presedintii si vicepresedintii consiliilor judetene alesi dupa anul 1992 sa primeasca o pensie speciala in limita a trei mandate si, de asemenea, ca pot avea calitatea de persoana fizica autorizata sau de persoana care exploateaza o intreprindere individuala sau o intreprindere familiala.

Toader, despre decizia CCR privind revocarea lui Kovesi:Decizia produce efecte juridice de la momentul publicarii n Monitorul Oficial /Am nteles ca Iohannis va citi pna va ntelege

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, dimineata, referitor la decizia pe care presedintele o va lua in legatura cu revocarea Laurei Codruta Kovesi, ca a inteles ca presedintele va citi pana va intelege, exprimandu-si convingerea ca seful statului isi va indeplini obligatiile, transmite Agerpres.

Ministrul Justitiei: Decizia CCR clarifica, nu modifica. E un conflict intre Guvern si Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut, vineri, o prima reactie dupa motivarea Curtii Constitutionale. Nu as spune ca cineva a castigat sau cineva a pierdut, as spune ca decizia am citit-o si eu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )