Libnet.ro
UNICEF

13:31

Dezbaterea OUG privind split TVA, amanata cu o zi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dezbaterea OUG privind split TVA, amanata cu o zi

Camera Deputatilor a decis, astazi, amanarea pentru o zi a dezbaterii proiectului de aprobare a OUG privind plata defalcata a TVA. continuă pe Ziarul Bursa

Dezbaterea in Camera Deputatilor a OUG privind split TVA, amanata cu o zi. Exista pericolul ca de la 1 ianuarie sa intre automat in vigoare plata TVA defalcat

Camera Deputatilor a decis, luni, amanarea pentru o zi a dezbaterii proiectului de aprobare a OUG privind plata defalcata a TVA, scrie Agerpres. Liderul grupului PSD, Ioan Munteanu, a facut aceasta propunere, invocand faptul ca trebuie corelate unele texte cu legile in vigoare. Daca dezbaterile se amana si OUG-ul guvernului intra in vigoare, inseamna ca de la 1 ianuarie toate companiile vor fi obligate sa plateasca TVA defalcat.

Dezbaterea in Camera Deputatilor a OUG privind split TVA, amanata cu o zi, pentru corelarea unor texte

Camera Deputatilor a decis, luni, amanarea pentru o zi a dezbaterii proiectului de aprobare a OUG privind plata defalcata a TVA, scrie Agerpres. Liderul grupului PSD, Ioan Munteanu, a facut aceasta propunere, invocand faptul ca trebuie corelate unele texte cu legile in vigoare.

Legea privind statutul magistratilor si modificarea legii ANI, adoptate de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat astazi cu 179 de voturi pentru si 90 de voturi impotriva modificarile aduse legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor intr-o sedinta de vot final convocata ad-hoc, potrivit posturilor de televiziune.

Legile Justitiei adoptate in mare graba in Camera Deputatilor. Scandal si acuzatii de dictatura la votul din plen

Plenul Camerei Deputatilor s-a reunit in mare graba dupa sedinta solemna dedicata omagierii Regelui Mihai pentru ca PSD-ALDE-UDMR sa aprobe in mare urgenta modificarile la legile justitiei ce au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )