Libnet.ro
UNICEF

17:45

Grapini, la dezbaterea din Parlamentul European: Romania nu e Kovesi

Adevărul Adevărul,
Grapini, la dezbaterea din Parlamentul European: Romania nu e Kovesi

Europarlamentarul Maria Grapini a declarat luni, in PE, la dezbaterea pe tema situatiei statului de drept in Romania, ca data fiind prezenta a doar 20 de parlamentari in sala, dezbaterea e un esec si a tinut sa precizeze ca Romania nu e Kovesi. continuă pe Adevărul

Justitia din Romania, in dezbatere la Strasbourg. Nicolai: A decredibilizat Parlamentul European - un penibil desavarsit

Europarlamentarul Norica Nicolai a declarat, luni, ca dezbaterile de la Strasbourg privind justitia din Romania au fost provocate din ratiuni electorale si politice si au decredibilizat Parlamentul.

Parlamentul European discuta luni situatia statului de drept in Romania, in absenta premierului Dancila. Ce spune Cristian Preda

Parlamentul European discuta luni pentru a doua oara situatia statului de drept in Romania, la solicitarea grupului PPE. Spre deosebire de precedenta dezbatere, cand premierul Viorica Dancila a sustinut un discurs in plen, la discutiile de luni nu va fi prezenta, absenta sa fiind deja criticata in termeni duri de catre europarlamentarul Cristian Preda.

Situatia statului de drept din Romania, discutata in Parlamentul European: Premierul Dancila nu ia parte la dezbateri

Parlamentul European se va reuni luni pentru a discuta situatia statului de drept din Romania. Spre deosebire de prima dezbatere pe aceasta tema, premierul Viorica Dancila nu va fi prezenta. Viorica Dancila.

SONDAJ: Aveti incredere in Parlamentul European?

Am vazut intr-un sondaj anterior, ca Parlamentul European este singura institutie a UE ai carei membri sunt alesi in mod direct si peste 60% dintre cititorii Antena3. ro au spus ca stiu ce rol are Parlamentul.

Dezbatere in Parlamentul European, pe tema statului de drept din Romania. E timpul sa incetati cu standardele duble

Dezbatere privind situatia statului de drept in Romania, luni seara, in plenul Parlamentului European PE) reunit la Strasbourg. Doua lucruri sunt extrem de importante in opinia mea: este o dezbatere.

Be EU. Justitia din Romania, tema de dezbatere in P.E.

Dezbatere cruciala in Parlamentul European astazi privind statul de drept din Romania. Eurodeputatii dezbat situatia respectarii principiilor statului de drept in Romania, dupa ce in repetetae randuri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )