Libnet.ro
UNICEF

16:30

Iohannis vrea ca PSD sa reia de la zero dezbaterea pe legile Justitiei in Parlament. Vreau intelegere politica intre partide

Adevărul Adevărul,
Iohannis vrea ca PSD sa reia de la zero dezbaterea pe legile Justitiei in Parlament. Vreau intelegere politica intre partide

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, inainte de a incepe consultarile cu partidele, ca doreste sa se obtina o intelegere politica pentru a relua ciclul legislativ pe legile justitiei, cu responsabilitate si transparenta, care sa duca la modernizarea acestora. Iohannis a subliniat ca el vrea sa fie mediator, nu sa incheie vreun pact cu partidele. La aceasta ora a inceput intalnirea cu delegatia PSD condusa de Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Dragnea, dupa consultarile cu Iohannis: Nu suntem de acord cu reluarea procesului legislativ pe legile justitiei. PSD i-a lasat presedintelui un set de principii privind garantarea independentei justitiei(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, cu prsedintele Klaus Iohannis ca social-democratii nu sunt de acord cu reluarea procesului legislativ cu privire la legile.

USR a cerut dezbaterea de urgenta a OUG pe legile Justitiei

USR a solicitat ca ordonanta de urgenta pe legile Justitiei sa fie discutata de urgenta, insa Biroul permanent al Camerei Deputatilor a amanat o decizie pana cand nu va veni punctul de vedere al CSM pe aceasta tema, a declarat, astazi, presedintele partidului, Dan Barna.

Comisia de la Venetia a trimis RAPORTUL FINAL pe LEGILE JUSTITIEI: Anumite aspecte risca sa submineze independenta magistratilor din Romania

Comisia de la Venetia a publicat, luni, pe site-ul institutiei forma finala a raportului privind Legile Justitiei. Potrivit documentului, au fost mentinute recomandarile din raportul preliminar din.

Marionetele infractorilor nu mai pot schimba legile justitiei

Miscarea Romania impreuna RO+) considera ca, dupa verdictul Comisiei de la Venetia, marionetele infractorilor si-au pierdut legitimitatea de a mai schimba legile justitiei si codurile penale.

CCR, sesizata pentru doua articole din OUG privind legile Justitiei

Execeptia de neconstitutionalitate a articolelor din OUG 92/ 2018 prin care au fost modificate legile Justitiei, referitoare la conditiile de vechime si revocarea procurorilor DNA si la cele pentru mentinerea in functie a procurorilor din DNA, DIICOT, Parchetul ICCJ si din alte parchete, a fost ridicata intr-un dosar aflat pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, care a acceptat sesizarea CCR.

Klaus Iohannis: Eu nu vreau niciun pact cu PSD. Legile justitiei trebuie regandite si imbunatatite (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, inaintea consultarilor cu liderii partidelor parlamentare pe tema legilor justitiei, ca nu vrea un niciun pact cu PSD sau cu o alta formatine, ci a convocat aceste.

Vom inmana presedintelui o declaratie-angajament privind legile justitiei

PNL se va prezenta la consultarile cu partidele parlamentare convocate de presedintele Klaus Iohannis si va inmana sefului statului o declaratie-angajament privitor la transpunerea recomandarilor Comisiei de la Venetia in legislatia din Romania, a anuntat astazi presedintele liberalilor, Ludovic Orban.

Presedintele invita partidele la consultari privind legile justitiei

Presedintele Klaus Iohannis, a trimis astazi o scrisoare presedintilor partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlament prin care ii invita la consultari miercuri.

DOCUMENT Comisia de la Venetia a publicat rapoartele pe Legile Justitiei si Codurile penale

Comisia de la Venetia a publicat in urma cu putin timp raportul privind modificarile aduse atat codurilor penale, cat si legilor justitiei. Expertii critica dur, in raportul preliminar privind codul penal si codul de procedura penala, modificarile adoptate de coalitia de guvernamant si cer reevaluarea acestor modificari.

Tudorel Toader si-a luat concediu de odihna in plin scandal legat de OUG pe legile justitiei: Ce mesaj a publicat ministrul pe Facebook (FOTO)

UPDATE: Asa cum a promis, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la o ora de la postare a sters de pe pagina sa de Facebook, mesajul privind avizul pe care urmeaza sa il dea Comisia de la Venetia cu privire la OUG.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )