Libnet.ro
UNICEF

10:30

Legea privind organizarea judiciara, adoptata pe articole de Camera Deputatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea privind organizarea judiciara, adoptata pe articole de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a finalizat astazi dezbaterea si adoptarea pe articole a legii 304/2004 privind organizarea judiciara, urmand ca actul normativ sa ramana la vot final. continuă pe Ziarul Bursa

LIVEText Legile justitiei, ziua a 10a. Comisia speciala finalizeaza Legea privind organizarea judiciara si incepe lucrul pe Legea CSM

Comisia speciala parlamentara privind legile justiei, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, isi continua activitatea luni, cand urmeaza sa finalizeze modificarile la Legea 304/2004 privind organizarea judiciara, proiect in cadrul caruia s-a votat infintarea unei Sectii speciale pentru investigarea infractiunilor din justitie. Planul anuntat pentru aceasta sedinta este sa se lucreze si pe Legea 317 privind CSM, a treia din pachet, care prevede reglementarea inspectiei judciare. Vezi in text tabelul de lucru pentru aceste legi.

ACTUALIZAT Legile justitiei, ziua a 10a. Comisia speciala a adoptat in viteza modificarile la Legea 304 privind organizarea judiciara; toate legile ar putea iesi din comisie pana miercuri/ Predoiu l-a comparat pe Iordache cu Niki Lauda

Comisia speciala parlamentara privind legile justiei, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, a finalizat luni dimineata modificarile la Legea 304/2004 privind organizarea judiciara, proiect in cadrul caruia s-a votat infintarea unei Sectii speciale pentru investigarea infractiunilor din justitie in cadrul Parchetului General. Aceasta ar urma sa isi inceapa activitatea la 6 luni de la intrarea in vigoare a legii. Comisia a lucrat in viteza, deputatul PNL Catalin Predoiu comparandu-l pe Iordache cu pilotul de Formula 1 Niki Lauda. Iordache a demarat rapid si lucrarile pe Legea 317 privind Consiliul Superio al Magistraturii, a treia din pachet, care prevede reglementarea inspectiei judciare - PSD intentioneaza sa transforme Inspectia Judiciara in institutie autonoma, condusa de un Colegiu de integritate. De altfel, potrivit unor surse Hotnews. ro, ar urma ca pana miercuri comisia sa finalizeze si Legea 317, a treia din pachet, mai ales ca de joi pana sambata este doliu national, iar cei din comisie au stabilit sa nu lucreze in aceasta perioada. Vezi in text tabelul de lucru pentru aceste legi.

LIVEText Legile justitiei, ziua a 10a. Comisia speciala a adoptat in viteza modificarile la Legea 304 privind organizarea judiciara; toate legile ar putea iesi din comisie pana miercuri/ Predoiu l-a comparat pe Iordache cu Niki Lauda

15 Comisia speciala parlamentara privind legile justiei, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, a finalizat luni dimineata modificarile la Legea 304/2004 privind organizarea judiciara, proiect in cadrul caruia s-a votat infintarea unei Sectii speciale pentru investigarea infractiunilor din justitie in cadrul Parchetului General. Comisia lucreaza in viteza, deputatul PNL Catalin Predoiu comparandu-l pe Iordache cu pilotul de Formula 1 Niki Lauda. Planul anuntat pentru aceasta sedinta este sa se lucreze si pe Legea 317 privind CSM, a treia din pachet, care prevede reglementarea inspectiei judciare. De altfel, potrivit unor surse Hotnews. ro, ar urma ca pana miercuri comisia sa finalizeze si Legea 317, a treia din pachet, mai ales ca de joi pana sambata este doliu national, iar cei din comisie au stabilit sa nu lucreze in aceasta perioada. Vezi in text tabelul de lucru pentru aceste legi.

Legea privind functionarea CSM, adoptata pe articole de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat astazi pe articole Legea 317/2004 privind functionarea Consiliului Superior al Magistraturii, urmand ca actul normativ sa ajunga la vot final inainte de a fi transmis Senatului, care este forul decizional in acest caz.

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat modificarile la Legea 304/2004 privind organizarea judiciara. Maine urmeaza dezincriminarea abuzului in serviciu

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat miercuri proiectul de modificare a Legii 304/2004 privind organizarea judiciara, cu 177 de voturi pentru, 79 impotriva, iar un deputat nu a votat, anunta Agerpres.

Legea 304/2004 privind organizarea judiciara, raport de admitere in comisia speciala

Comisia parlamentara speciala pentru legile Justitiei, condusa de social-democratul Florin Iordache, a adoptat astazi, cu 14 voturi pentru si 5 voturi impotriva, un raport de admitere pentru legea 304/2004 privind organizarea judiciara, urmand ca actul normativ sa fie inaintat plenului Camerei Deputatilor, potrivit News. ro.

Comisia Iordache reia astazi dezbaterile asupra legii 304/2004 privind organizarea judiciara

Comisia parlamentara speciala pentru legile Justitiei, condusa de social-democratul Florin Iordache, reia luni, incepand cu ora 10:00, dezbaterile asupra legii 304/2004 privind organizarea judiciara, urmand ca actul normativ sa fie finalizat si sa fie adoptat un raport care sa fie inaintat plenului Camerei Deputatilor.

Comisia Iordache a adoptat primele modificari la Legea privind organizarea CSM, ultima dintre cele trei legi ale Justitiei

Comisia speciala ce dezbate Legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, a inceput luni dezbaterile asupra Legii 317/2004 privind organizarea si functionarea Consiliului Superior al Magistraturii, cea mai.

Dezbatere si vot final maine in Camera Deputatilor pe legile 304/2004 si 317/2004

Comitetul liderilor a decis astazi sa introduca pe ordinea de zi a plenului camerei Deputatilor de maine celelalte doua legi ale Justitiei - 304/2004 privind organizarea judiciara si 317/2004 privind functionarea CSM - pentru dezbatere si vot final. Anterior dezbaterii celor doua acte normative, va fi supus votului plenului modificarea propusa de Florin Iordache la regulamentul Camerei Deputatilor, astfel incat, in plen, dupa epuizarea timpului alocat dezbaterilor, amendamentele admise se supun votului la pachet, iar cele respinse doar in unele cazuri.

Dezbatere si vot final maine in Camera Deputatilor pe legile 304/2004 si 317/2004

ACTUALIZARE 17:33 Ambasadorul Canadei: Canada, ca si multi parteneri internationali, este preocupata de reforma in Justitie Ambasadorul Canadei in Romania, Kevin Hamilton a declarat, la Iasi, ca tara sa, alaturi de alti parteneri internationali, este ingrijorata de modificarile la legile justitiei, sustinand ca intelege pe deplin nemultumirile oamenilor care ies in strada. ------ Comitetul liderilor a decis astazi sa introduca pe ordinea de zi a plenului camerei Deputatilor de maine celelalte doua legi ale Justitiei - 304/2004 privind organizarea judiciara si 317/2004 privind functionarea CSM - pentru dezbatere si vot final. Anterior dezbaterii celor doua acte normative, va fi supus votului plenului modificarea propusa de Florin Iordache la regulamentul Camerei Deputatilor, astfel incat, in plen, dupa epuizarea timpului alocat dezbaterilor, amendamentele admise se supun votului la pachet, iar cele respinse doar in unele cazuri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )