Libnet.ro
UNICEF

23:00

Liviu Dragnea: Vreau sa limitam accesul strainilor la a cumpara pamant din Romania

B1 B1,
Liviu Dragnea: Vreau sa limitam accesul strainilor la a cumpara pamant din Romania

Liviu Dragnea a declarat, duminica, ca vrea limitarea accesului strainilor la a cumpara pamant din Romania. in acest sens, presedintele PSD a mentionat ca legea vanzarii terenurilor este in dezbaterea. continuă pe B1

Dragnea: Vreau sa limitam accesul strainilor la a cumpara pamant din Romania. Avem legea vanzarii terenurilor in Camera Deputatilor

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, la Romania TV, ca vrea limitarea accesului strainilor la a cumpara pamant din Romania si ca legea vanzarii terenurilor este in dezbaterea Camerei Deputatilor, urmand sa fie adoptata.

Liviu Dragnea: Asta e o atitudine fascista - Doar cei foarte puternici, violenti, radicali, foarte bogati, ei sa existe, restul, omorati! Reactia noastra vreau sa fie sa-i plesnim, dar sa-i plesnim la vot!

Liviu Dragnea sustine ca PSD nu e, de fapt, la putere, caci puterea reala e in mainile lui Klaus Iohannis. Liderul social-democratilor mai considera ca suntem martorii unui plan bine pus la punct, menit sa.

PRIMA CASA. Liviu Dragnea anunta facilitati noi pentru programul Prima Casa. Conditii mai usoare pentru credite si rate fixe

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta noi facilitati pentru cei interesati de programul Prima Casa. Vreau sa spun, dincolo de marirea punctului de pensie, am discutat despre programul Prima Casa. Vrem.

LIVETEXT Liviu Dragnea, la Antena 3, anunta o lege pentru evitarea dublului standard care poate atrage amenzi de pana la 4% din cifra de afaceri

Liviu Dragnea a anuntat luni seara, la Antena 3, ca a semnat deja legea privind evitarea dublului standard intre produsele vandute in Romania si cele din Occident, care prevede, potrivit sefului PSD, amenzi de pana la 4% in cazul in care se incalca prevederile. Daca vorbim de un lant de magazine, vorbim de cifra de afaceri a intregului lant, a spus Dragnea. Liviu Dragnea este invitat, de la ora 21,00, la Antena 3 / Emisiunea a inceput.

VIDEO Liviu Dragnea se teme de bolovani, pietre si bate. Delir la Galati: Un grup de batausi umbla dupa PSD

In timpul mitingului de la Galati de sambata, Liviu Dragnea si liderii PSD au fost, din nou, huiduiti. La adunarea electorala a PSD participau aproximativ 10. 000 de persoane. in acelasi timp, in oras alte 4. 000 participau la un protest fata de principalul partid aflat la guvernare. Iritat, Liviu Dragnea a spus in timp ce se [] .

Liviu Dragnea, la Antena 3, anunta o lege pentru evitarea dublului standard care poate atrage amenzi de pana la 4% din cifra de afaceri / Dragnea acuza din nou opozitia de fascism

Liviu Dragnea a anuntat luni seara, la Antena 3, ca a semnat deja legea privind evitarea dublului standard intre produsele vandute in Romania si cele din Occident, care prevede, potrivit sefului PSD, amenzi de pana la 4% in cazul in care se incalca prevederile. Daca vorbim de un lant de magazine, vorbim de cifra de afaceri a intregului lant, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea, la Antena 3, anunta o lege pentru evitarea dublului standard care poate atrage amenzi de pana la 4% din cifra de afaceri. Se confisca tot lotul de marfa, nu e exclusa nici actiunea penala/ Dragnea acuza din nou opozitia de fascism

Liviu Dragnea a anuntat luni seara, la Antena 3, ca a semnat deja legea privind evitarea dublului standard intre produsele vandute in Romania si cele din Occident, care prevede, potrivit sefului PSD, amenzi de pana la 4% in cazul in care se incalca prevederile. Daca vorbim de un lant de magazine, vorbim de cifra de afaceri a intregului lant, a spus Dragnea.

TVR risca o amenda uriasa, dupa emisiunea Viata Satului in care a aparut Liviu Dragnea

PNL solicita CNA si Comisiei de Etica a TVR sa investigheze cum de au ajuns Liviu Dragnea si Petre Daea sa faca propaganda electorala in emisiunea Viata Satului, difuzata de postul public de televiziune duminica, 13 mai 2019. Anuntul a fost facut pe Facebook de prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan. Deputatul a scris ca TVR risca [] .

PNL solicita CNA si Comisiei de Etica a TVR sa investigheze cum de au ajuns Liviu Dragnea si Petre Daea sa faca propaganda electorala la Viata Satului

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, a anuntat ca va solicita CNA si Comisiei de Etica a TVR sa investigheze cum de au ajuns Liviu Dragnea si Petre Daea sa faca propaganda electorala in emisiunea Viata Satului. Obisnuit sa cumpere voturi inainte de alegeri, Dragnea a ramas in pana de idei si promite subventii mai mari la rosii, sustine Raluca Turcan care precizeaza ca regimul emisiunilor de promovare electorala este reglementat clar.

LIVIU DRAGNEA: Daca Iohannis s-a suparat pe Maior, il va rechema. Daca s-a hotarat sa-l tina in brate, il va pastra

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, crede ca, daca presedintele Klaus Iohannis s-a suparat pe ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, il va rechema in tara, dar daca s-a hotarat sa-l sustina in continuare, atunci il va pastra in functie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )