Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ludovic Orban: Fac un nou apel la majoritatea parlamentara sa renunte la ciopartirea legilor justitiei

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Fac un nou apel la majoritatea parlamentara sa renunte la ciopartirea legilor justitiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a facut, luni, un apel la PSD si ALDE sa renunte la dezbaterea si adoptarea in aceasta saptamana a modificarilor la legile Justitiei, subliniind ca nu poate fi ignorat faptul ca in toata lumea civilizata exista o ingrijorare privind incalcarea independentei justitiei. continuă pe Hotnews

PNL si USR s-au alaturat organizatiilor civice care protesteaza impotriva modificarii legilor Justitiei / Ludovic Orban: Pasivitatea este o forma de complicitate

Presedintii principalelor partide de opozitie, Ludovic Orban si Dan Barna, impreuna cu Dacian Ciolos au participat duminica la o conferinta de presa comuna alaturi de organizatiile civice care protesteaza in strada impotriva modificarii legilor Justitiei, cerand ca romanii sa iasa la manifestatii pasnice si explicand ca pasivitatea este o forma de complicitate cu actuala coalitie de guvernare PSD-ALDE.

PNL si USR s-au alaturat organizatiilor civice care protesteaza fata de modificarea legilor Justitiei / Ludovic Orban: Pasivitatea este o forma de complicitate

Presedintii principalelor partide de opozitie, Ludovic Orban si Dan Barna, impreuna cu Dacian Ciolos au participat duminica la o conferinta de presa comuna alaturi de organizatiile civice care protesteaza in strada fata de modificarea legilor Justitiei, cerand ca romanii sa iasa la manifestatii pasnice si explicand ca pasivitatea este o forma de complicitate cu actuala coalitie de guvernare PSD-ALDE, relateaza News. ro.

Ludovic Orban SOCHEAZA: PNL vrea ALEGERI ANTICIPATE!!

Presedintele PNL,Ludovic Orban, a declarat vineri ca liberalii sustin varianta alegerilor anticipate, punctand ca PSD nu mai are legitimitate, in contextul in care programul de guvernare nu ma.

Ludovic Orban: Nu vad un liberal in Parlamentul Romaniei cu portavoce

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat, astazi, modul in care a actionat USR la dezbaterile din plenul Camerei Deputatilor pe statutul magistratilor, afirmand ca sustinerea de la tribuna a fiecarui amendament respins ar fi fost mai eficienta si ca nu vede un liberal in Parlamentul Romaniei cu portavoce.

Ludovic Orban: Nu vad un liberal in Parlamentul Romaniei cu portavoce

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat, vineri, modul in care a actionat USR la dezbaterile din plenul Camerei Deputatilor pe statutul magistratilor, afirmand ca sustinerea de la tribuna a fiecarui amendament respins ar fi fost mai eficienta si ca nu vede un liberal in Parlamentul Romaniei cu portavoce, scrie Agerpres.

Surse: Strada uneste Opozitia. Dacian Ciolos, Ludovic Orban si Dan Barna fac front comun si ies la protest fata de masurile PSD

Fostul premier Dacian Ciolos va avea o intalnire cu liderii PNL si USR, Luvovic Orban si Dan Barna, acestia urmand sa anunte ca vor merge impreuna la protestul impotriva Guvernului Tudose si a Partidului Social Democrat, potrivit unor surse politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )