Libnet.ro
UNICEF

00:07

NORICA NICOLAI: Aceste alegeri europarlamentare vor decide viitorul Europei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NORICA NICOLAI: Aceste alegeri europarlamentare vor decide viitorul Europei

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai, a declarat, astazi, ca dezbaterea electorala premergatoare alegerilor din 26 mai s-a concentrat pe disputele politice interne, desi acest scrutin va decide viitorul Europei. continuă pe Ziarul Bursa

Norica Nicolai: Balcanii de Vest si Moldova trebuie sa ajunga in UE cat se poate de repede

Balcanii de Vest si Republica Moldova trebuie sa ajunga in Uniunea Europeana cat se poate de repede, din ratiuni politice. Declaratia apartine deputatei in Parlamentul European Norica Nicolai si a fost facuta in platoul emisiunii Fabrika de la Publika TV. Potrivit ei, UE are nevoie de un spatiu de bunastare cat mai larg pentru ca este atacata de alte puteri comerciale, transmite IPN.

Matteo Salvini sustine ca alegerile europarlamentare vor aduce schimbari masive in Europa

Alegerile europarlamentare de la sfarsitul lui mai vor aduce schimbari semnificative pe continent, ducand la o relaxare a regulilor privind bugetul si influentand alegerea pentru viitorul lider al Bancii Centrale, a afirmat vicepremierul italian Matteo Salvini astazi.

Alegeri europarlamentare: Directiile de evidenta populatiei din Bucuresti, program prelungit pe 25 si 26 mai pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia Generala de Evidenta a Persoanelor, alaturi de serviciile publice comunitare de evidenta a persoanelor aferente celor 6 sectoare va asigura in data de 25 si 26. 2019, program de lucru prelungit pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate, anunta institutia intr-un comunicat de presa. Masura vine in sprijunul cetatenilor interesati sa voteze la alegerile europarlamentare de pe 26 mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )