Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele ALDE european i-a raspuns lui CP Tariceanu: Nu urmati calea iliberala. Nu n numele nostru, si cu siguranta nu cu numele nostru!

Hotnews Hotnews,
 Presedintele ALDE european i-a raspuns lui CP Tariceanu: Nu urmati calea iliberala. Nu n numele nostru, si cu siguranta nu cu numele nostru!

Dupa cum am subliniat deja in dezbaterea plenara din 3 octombrie a Parlamentului European: nu urmariti calea illiberala. Nu in numele nostru, si cu siguranta nu cu numele nostru!, a fost raspunsul presedintele ALDE european, Guy Verhofstadt, l-a scrisoarea liderului ALDE de la Bucuresti, Calin Popescu Tariceanu. Romania se afla la o intersectie. Guvernul poate alege sa utilizeze actuala majoritate parlamentara pentru un castig politic partizan sau poate alege calea de colaborare cu Comisia de la Venetia, spune Verhofstadt, intr-un raspuns primit de HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Presedintele ALDE european i-a raspuns lui CP Tariceanu: Nu urmati calea iliberala. Nu n numele nostru, si cu siguranta nu cu numele nostru!

Dupa cum am subliniat deja in dezbaterea plenara din 3 octombrie a Parlamentului European: nu urmariti calea illiberala. Nu in numele nostru, si cu siguranta nu cu numele nostru!, a fost raspunsul presedintele ALDE european, Guy Verhofstadt, l-a scrisoarea liderului ALDE de la Bucuresti, Calin Popescu Tariceanu. Romania se afla la o intersectie. Guvernul poate alege sa utilizeze actuala majoritate parlamentara pentru un castig politic partizan si pentru a duce Romania spre un stat illiberal sau poate alege calea de colaborare cu Comisia de la Venetia si sa implementeze reformele mentionate mai sus, respectand pe deplin recomandarile lor, spune Verhofstadt, intr-un raspuns primit de HotNews. ro.

Liderul ALDE european ii raspunde lui Tariceanu: Nu urmati calea iliberala, in niciun caz in numele nostru

Presedintele ALDE european, Guy Verhofstadt, i-a raspuns liderului ALDE de la Bucuresti, Calin Popescu Tariceanu, cerandu-i sa nu urmeze calea iliberala, in niciun caz in numele familiei europene. Acesta a mai precizat ca rezolutia referitoare la Romania a fost adoptata si cuvoturile a doua treimi dintre europarlamentarii grupului ALDE european, declarandu-se uimit de acuzatiile de dezinformare ale lui Tariceanu.

Tariceanu, suparat FOC ca ALDE european a sustinut rezolutia adoptata de Parlamentul European: Le voi trimite o scrisoare!

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, reactioneaza dupa ce ALDE european a votat pentru adoptarea rezolutiei privind statul de drept in Romania. El a declarat sambata seara ca va.

Presedintele Parlamentului European, despre integrarea in Schengen: Romania a indeplinit de mai multi ani toate criteriile tehnice de aderare

Presedintele Parlamentului European, Antonia Tajani, se arata drept un sustinator al aderarii Romaniei la spatiul Schengen. intr-un editorial pentru cotidianul Adevarul, presedintele Parlamentului.

intrevedere de GRAD ZERO la Palatul Victoria! Presedintele Parlamentului European vine sa discute cu Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila il primeste, miercuri, la Palatul Victoria, pe presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani. intrevederea are loc in perspectiva preluarii de catre Romania, de la 1 ianuarie .

Presedintele Parlamentului European si liderii grupurilor politice vin la Bucuresti, la o saptamna de la rezolutia privind statul de drept. Pe agenda, discutii cu premierul Dancila

La doar o saptamana dupa ce Parlamentul European a adoptat cea mai dura rezolutie la adresa Romaniei privind statul de drept, presedintele acestui for, Antonio Tanjani, si liderii grupurilor politice vin miercuri la Bucuresti, urmand sa aiba discutii cu premierul Viorica Dancila. Discutiile au loc in contextul in care aceasta s-a aratat foarte nemultumita de declaratia adoptata de PE, acuzand interese politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )