Libnet.ro
UNICEF

14:45

Claudiu Manda, din nou grobian. A jignit-o pe senatoarea USR Florina Presada. Ramane cum a spus domnul Brailoiu

Adevărul Adevărul,
Claudiu Manda, din nou grobian. A jignit-o pe senatoarea USR Florina Presada. Ramane cum a spus domnul Brailoiu

In timpul dezbaterilor la Codul Administrativ, senatorul PSD Claudiu Manda, partenerul de viata al Olgutei Vasilescu, a jignit-o pe senatoarea USR Florina Presada, amintind un episod suburban care l-a avut ca protagonist pe colegul sau de partid Tit Brailoiu. Nu este pentru prima data cand Manda foloseste un limbaj grobian. continuă pe Adevărul

Senatoarea USR Florina Presada, trimisa n banca de PSD-istul Claudiu Manda: Ramne cum a spus Brailoiu

PSD-istul Claudiu Manda pare a fi luat lectii de la colegul sau de partid, Tit Brailoiu, care a jignit-o anul trecut pe senatoarea USR Florina Presada. Deranjat de criticile useristei fata de amendamentele aduse de putere Codului administrativ, Manda i-a taiat microfonul si a trimis-o in banca, spunandu-i Ramane cum a spus Brailoiu.

Roland Garros, finala: Simona Halep vs Sloane Stephens (de la ora 16:00) / Ziua cea mare - Halep, din nou att de aproape de primul trofeu de Grand Slam

Simona Halep 1 WTA) a ajuns din nou atat de aproape de a-si indeplini marele vis: castigarea unui trofeu de Grand Slam. Este in finala de la Roland Garros pentru a treia oara in cariera si pentru a doua oara consecutiv, urmand sa o intalneasca pe americanca Sloane Stephens 10 WTA), campioana en-titre de la US Open si jucatoarea pe care a invins-o in cinci din cele sapte meciuri directe. Confruntarea de pe Phillipe-Chatrier va fi transmisa in direct pe Eurosport si Pro Tv si LiveText pe HotNews. ro, de la ora 16:00 ora Romaniei).

Romania, legata din nou de Canada: Primul zbor direct, din ultimii 10 ani, a aterizat cu succes pe Aeroportul Otopeni

Dupa 10 ani de pauza, romanii pot merge din nou in Canada fara a mai fi nevoiti sa astepte cu orele pentru escala. Primul zbor care a efectuat zborul direct pe ruta Montreal- Bucuresti a aterizat cu bine,.

RATELE romanilor EXPLODEAZA: Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,90%, cel mai mare nivel din unii ani, potrivit BNR. ro. Totodata, indicele Robor la sase.

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,89%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate vineri de Banca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )