Libnet.ro
UNICEF

14:30

Am facut astazi plata pentru primul sistem de rachete Patriot

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am facut astazi plata pentru primul sistem de rachete Patriot

Romania a facut astazi plata pentru primul sistem de rachete Patriot, iar Armata Romana nu face shopping cu banii de la buget, in contextul in care incearca sa aduca sume cat mai mari in industria de aparare printr-o cooperare cat mai stransa la nivel industrial cu producatorii de armament, a declarat astazi ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, in cadrul dezbaterilor din comisiile reunite buget-finante referitoare la bugetul ministerului pentru acest an. continuă pe Ziarul Bursa

Romania A PLATIT primul sistem de RACHETE PATRIOT

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a declarat joi, la Parlament, ca astazi s-a facut plata pentru primul sistem de rachete Patriot. Sistemele acestea sunt printre putinele testate in.

Mihai Fifor: Romania a platit primul sistem modernizat de rachete Patriot

Romania a facut joi plata pentru primul sistem de rachete Patriot, iar Armata Romana nu face shopping cu banii de la buget, in contextul in care incearca sa aduca sume cat mai mari in industria de aparare printr-o cooperare cat mai stransa la nivel industrial cu producatorii de armament, a declarat joi ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor.

Australian Open: Victoria Azarenka a primit un wild card pentru primul turneu de Grand Slam al lui 2018

Victoria Azarenka 210 WTA) a primit o invitatie wild card) pentru a participa la Australian Open, primul Grand Slam al lui 2018. Competitia va avea loc in perioada 15-28 ianuarie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2087 seconds )