Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Iordache loveste din nou: schimba Regulamentul Camerei Deputatilor ca sa blocheze Opozitia. Lege: amendamentele respinse nu se mai supun votului

Adevărul Adevărul,
Florin Iordache loveste din nou: schimba Regulamentul Camerei Deputatilor ca sa blocheze Opozitia. Lege: amendamentele respinse nu se mai supun votului

Deputatul PSD Florin Iordache a depus, impreuna cu Tudor Ciuhodaru PSD) si Marian Cucsa ALDE), un proiect de modificare a Regulamentului Camerei Deputatilor, astfel incat, in plen, dupa epuizarea timpului alocat dezbaterilor, amendamentele admise se supun votului la pachet, iar cele respinse se mai voteaza doar in anumite cazuri. Daca modificarea propusa de Iordache ar fi fost ieri in vigoare, Opozitia n-ar mai fi putut bloca legile Justitiei. continuă pe Adevărul

Absurdul sistemului medical romanesc loveste din nou. Cazul alergatorului bolnav de cancer: Mi-e scarba de sistemul asta care isi bate joc de bolnavi!

Un nou caz scoate la lumina birocratia absurda a sistemului medical romanesc. Alergatorul Robert Cadar, operat de o forma extrem de rara si de chinuitoare de cancer, a povestit cum a fost trimis a treia.

Dan Barna despre initiativa lui Florin Iordache de modificare a regulamentului Camerei Deputatilor: Se introduce dictatura majoritatii in plen

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, joi, ca initiativa lui Florin Iordache de modificare a regulamentului Camerei Deputatilor introduce dictatura majoritatii in plen: Va dati seama de absurditatea acestei reglementari. Aceasta reglementare nu face decat sa introduca o dictatura a majoritatii pe ceea ce inseamna plenul. Domnii Iordache, Ciuhodaru si Cucsa au propus o modificare a Regulamentului Camerei Deputatilor astfel incat ceea ce s-a intamplat ieri, utilizarea de instrumente parlamentare pentru blocarea unei legi, sa nu mai fie posibila.

Florin Iordache a dat LOVITURA DE GRATIE justitiei din Romania! DNA-ul NU VA MAI PUTEA investiga unele INFRACTIUNI DE CORUPTIE

Comisia parlamentara speciala care dezbate Legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, a aprobat modificarea Legii nr. 304/2004, in sensul infiintarii unei sectii speciale care sa-i investigheze pe.

Agentia Nationala de Integritate, despre proiectul initiat de Florin Iordache: Se instituie un tratament preferential si discriminatoriu

Agentia Nationala de Integritate a transmis, marti, ca nu sustine adoptarea propunerii de lege initiate de social-democratul Florin Iordache, intrucat nu corespunde unei decizii a Curtii Constitutionale si instituie un tratament preferential si discriminatoriu parlamentarilor fata de celelalte categorii de functii publice.

Dosarul Colectiv, amanat din nou. Romanii cer dreptate

Au trecut peste doi ani de la tragedia-crima de la Colectiv, in care 65 de tineri au decedat. Tribunalul Bucursti a decis saptamana aceasta, din nou, sa amane judecata dosarului in care sunt inculpati fostul primar Cristian Popescu-Piedone si patronii.

Tribunalul Bucuresti: Dosarul Colectiv a fost amanat din nou, cu o luna, din motive procedurale

Tribunalul Bucuresti a amanat din nou, luni, judecarea dosarului Colectiv, in care sunt inculpati fostul primar Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului, informeaza Agerpres. Procesul a fost amanat pentru 15 ianuarie 2018, pentru neindeplinirea procedurii de citare cu parti civile, acelasi motiv fiind invocat de altfel si la termenele anterioare.

Florin Iordache: PSD si ALDE vor sustine ca statul se indreapta impotriva magistratilor care fac erori

PSD si ALDE vor sustine, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, un amendament respins saptamana trecuta la comisie, care prevede ca, in cazul savarsirii unei erori de catre un judecator sau procuror, statul va fi obligat sa se indrepte impotriva.

Consiliul UE avertizeaza, din nou, Romania cu privire la abaterea semnificativa de la MTO

Consiliul Uniunii Europene a transmis Romaniei un nou avertisment din cauza faptului ca nu a luat masurile necesare reducerii deficitului structural catre obiectivul pe termen mediu, de 1% din PIB. Comisia Europeana a deschis procedura de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )