Libnet.ro
UNICEF

14:15

Klaus Iohannis, presedinte al Consiliului European cu sustinerea PSD? Marian Neacsu: Nu vad nimic rau

B1 B1,
Klaus Iohannis, presedinte al Consiliului European cu sustinerea PSD? Marian Neacsu: Nu vad nimic rau

Traian Basescu a dezvaluit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca la Congresul de sambata, PSD a votat in unanimitate in favoarea inceperii dezbaterilor pentru cinci conventii. continuă pe B1

Traian Basescu: PSD a votat pentru sustinerea lui Klaus Iohannis la presedintia Consiliului European

Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca la Congresul de sambata, reprezentantii social - democratilor au votat in unanimitate in favoarea inceperii dezbaterilor pentru cinci conventii nationale.

Klaus Iohannis, presedinte, iar Ludovic Orban, premier

ACTUALIZARE 16:00 Orban: PNL trebuie sa vina cu un guvern suplu, de 14-15 ministere PNL trebuie sa vina cu un guvern suplu, european, de 14, maximum 15 ministere, a declarat liderul liberalilor, Ludovic Orban. ------- * ACTUALIZARE 15:00 Consiliul National al PNL: Orban - validat propunerea de premier al liberalilor, Iohannis - candidat prezidential Consiliul National al PNL a validat, propunerea ca liderul liberalilor, Ludovic Orban, sa fie propus de partid pentru functia de prim-ministru iar Klaus Iohannis, candidat la functia de presedinte al Romaniei pentru alegerile din 2019. Pentru propunerea de prim-ministru al PNL a candidat si Viorel Catarama. ------- * ACTUALIZARE 14:30 Flutur: PNL, daca este responsabil, trebuie sa raspunda la niste provocari ------- * ACTUALIZARE 14:05 PNL anunta depunerea, in aceasta sesiune parlamentara, a unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului -------- * ACTUALIZARE 13:40 Florin Roman: Nu putem accepta la nesfarsit ca doar unii sa traga, iar restul sa traiasca de pe munca lor. ------ * ACTUALIZARE 13:20 Turcan: Nu exista alta varianta pentru a prelua guvernarea in Romania decat PNL ------ * ACTUALIZARE 13:00 Consiliul National al PNL voteaza astazi sustinerea presedintelui Iohannis pentru un nou mandat si pe Ludovic Orban pentru functia de premier ------ Consiliul National al PNL si Biroul Politic National al partidului se vor intruni astazi, la Palatul Parlamentului, pe ordinea de zi figurand si stabilirea unor criterii de evaluare a filialelor teritoriale ale liberalilor.

Klaus Iohannis presedinte iar Ludovic Orban premier

ACTUALIZARE 13:40 Florin Roman: Nu putem accepta la nesfarsit ca doar unii sa traga, iar restul sa traiasca de pe munca lor. Vicepresedintele PNL Florin Roman le-a spus, liberalilor reuniti in Consiliul National, ca nu se va mai accepta ca doar unii sa traga, iar restul sa traiasca de pe munca lor, ci toti trebuie sa se bata pentru fiecare vot in fiecare colt al Romaniei. ------ * ACTUALIZARE 13:20 Turcan: Nu exista alta varianta pentru a prelua guvernarea in Romania decat PNL Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat, in cadrul Consiliului National al partidului, ca PNL este gata sa guverneze Romania, afirmand ca liberalii sunt singura formatiune politica care poate schimba destinul Romaniei si ca USR si PMP nu au oameni care sa asigure o decizie politica solida. ------ * ACTUALIZARE 13:00 Consiliul National al PNL voteaza astazi sustinerea presedintelui Iohannis pentru un nou mandat si pe Ludovic Orban pentru functia de premier ------ Consiliul National al PNL si Biroul Politic National al partidului se vor intruni astazi, la Palatul Parlamentului, pe ordinea de zi figurand si stabilirea unor criterii de evaluare a filialelor teritoriale ale liberalilor.

Traian Basescu: PSD a votat pentru sustinerea lui Klaus Iohannis la presedintia Consiliului European (VIDEO)

Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca la Congresul de sambata, PSD a votat in unanimitate in favoarea inceperii dezbaterilor pentru cinci conventii nationale.

PNL: Avem candidat la functia de presedinte al Romaniei - Klaus Iohannis

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, ieri, ca liberalii au candidat la alegerile prezidentiale din 2019, in persoana actualului presedinte, Klaus Iohannis. Propunerea de desemnare a lui Klaus Iohannis drept candidat la functia de presedinte din partea PNL a fost votata favorabil de 793 de liberali, 24 de voturi fiind nule.

Klaus Iohannis SE RELAXEAZA in timp ce PSD-ul FIERBE. Unde a fost SURPRINS seful statului (FOTO)

Klaus Iohannis a fost suprins pe partia de schi de la Sureanu, in timpul congresului PSD. Companie selecta la schi. Hello, Mr. Iohannis! LE: S-a asezat, evident, la coada. Si schiaza foarte, foarte.

SONDAJ Cum vedeti propunerea PNL, Iohannis-presedinte si Orban-premier, pentru alegerile din 2019?

Klaus Iohannis va fi candidatul sustinut de PNL pentru presedintia Romaniei, iar liderul partidului, Ludovic Orban, este propunerea pentru functia de premier la alegerile din 2019, dupa cum a votat Consiliul National al PNL duminica. Sondaj HotNews. ro: Cum vedeti propunerea PNL, cu Iohannis si Orban cap de afis la alegerile de anul viitor?.

Tariceanu, atac furibund la Klaus Iohannis, in discursul de la Congresul PSD

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a sustinut, sambata, la Congresul PSD, ca presedintele Klaus Iohannis nu va castiga al doilea mandat si ca isi va semna sentinta atunci cand va iesi intr-o.

Ce facea Klaus Iohannis in timpul Congresului PSD

La ora la congresului celui mai important partid din Romania, PSD, presedintele Klaus Iohannis a urcat din nou la Sureanu pentru a mai profita o data de sfarsitul sezonului de schi. Sambata, acesta a venit din.

Liviu Dragnea, la Congresul PSD: Ce spune despre blatul cu Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a vorbit sambata, in discursul pe care l-a sustinut la Congresul PSD despre acuzatiile conform carora ar avea un blat cu presedintele Klaus Iohannis. Am avut colegi, camarazi ziceau.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )