Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministrul energiei, invitat la Camera Deputatilor; tema - Legea offshore

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Ministrul energiei, invitat la Camera Deputatilor; tema - Legea offshore

Ministrul energiei, Anton Anton, este invitat astazi in plenul Camerei Deputatilor, la Ora Guvernului, tema dezbaterilor fiind Legea offshore. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Energiei, invitat in Parlament la o dezbatere pe tema legii offshore

Ministrul energiei, Anton Anton, este invitat luni in plenul Camerei Deputatilor, la Ora Guvernului, tema dezbaterilor fiind Legea offshore. Biroul permanent al Camerei Deputatilor a aprobat in acest.

Ministrul Energiei, despre rezerva de gaze din Marea Neagra: Cifra vehiculata e de 200 de miliarde de metri cubi, o estimare cu probabilitate 50%

Ministrul Energiei, Anton Anton, a declarat luni, la discutiile din plenul Camerei Deputatilor pe tema legii offshore, ca cifra vehiculata pentru rezervele de gaze din Marea Neagra, de 200 de miliarde de metri cubi, este o estimare cu probabilitate 50%.

Ministrul Energiei vine n Parlament pentru a prezenta pozitia Guvernului privind legea offshore

Ministrul Energiei Anton Anton va participa, incepand cu ora 18. 00, la Ora Guvernului, dupa plenul de luni al Camerei Deputatilor pentru a prezenta pozitia Executivului pe Legea offshore, la solicitarea USR. Pe de alta parte, luni ar urma sa aiba loc noi negocieri intre Liviu Dragnea si Kelemen Hunor asupra legii, potrivit unor surse citate de Mediafax.

Deputatii au parut plictisiti de explicatiile ministrului Energiei, Anton Anton, pe Legea offshore

Ministrul Energiei i-a plictisit aparent pe parlamentari, la dezbaterea Camerei Deputatilor asupra Legii offshore. Unii dintre ei se uitau pe telefoanele mobile, altii susoteau in banci sau se plimbau prin sala cu mainile in buzunare. La finalul discutiilor mai erau in plen doar 50 de alesi, potrivit Mediafax. De la dezbateri au lipsit chiar cei trei deputati ALDE care au participat la negocierile cu liderii coalitiei de guvernare pe Legea offshore, respectiv Varujan Vosganian, Andrei Gerea si fostul ministru al Energiei, Toma Petcu.

Legea offshore, un proiect controversat

PSD si ALDE au anuntat ca au ajuns la un acord privind proiectul legii ce stabileste modul de explorare si exploatare in perimetrele offshore din Marea Neagra. Conform declaratiei liderului social-democratilor din Camera Deputatilor, Daniel Suciu, partenerii de coalitie au stabilit ca 50% din cantitatea de gaze naturale ce va fi extrasa din Marea Neagra sa fie tranzactionata pe bursa din tara noastra si ca investitia facuta de companiile din domeniu in segmentul upstream sa beneficieze de o deducere de maximum 30% din impozitul pe venitul suplimentar.

Discutii UDMR-PSD pe legea offshore. Szabo Odon: Aceasta investitie n exploatare trebuie sa se realizeze, trebuie discutat cu cifrele pe masa

Liderul deputatilor PSD Vasile Suciu si viceliderul deputatilor UDMR, Szabo Odon, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca lideri ai celor doua formatiuni politice au avut discutii, in ultimele zile, despre legea offshore. UDMR sustine exploatarea, dar asteapta sa vada varianta finala din comisii.

Camera Deputatilor a respins motiunea simpla pe Cultura

Camera Deputatilor a respins, in aceasta saptamana, motiunea simpla pe Cultura si a adoptat mai multe proiecte de lege, printre care cele de aprobare a ordonantelor de urgenta referitoare la restituirea taxei de poluare si la jocurile de noroc.

Victor Ponta: Pro Romania nu va vota legea offshore. Nu cred ca viitorul resurselor naturale ale Romaniei poate fi decis de Dragnea si Tariceanu

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat luni ca formatiunea pe care o conduce nu va vota in Parlament proiectul legii offshore, informeaza Agerpres. Astazi am avut o prima reuniune a noii conduceri.

Presedintele Pro Romania: Nu vom vota legea offshore

Presedintele partidului Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca membrii acestei formatiuni nu vor sustine in Parlament proiectul legii offshore, iar in ce priveste directiva europeana privind combaterea spalarii banilor va fi luata o decizie abia dupa ce reprezentantii Guvernului vor explica efectele transpunerii acesteia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )