Libnet.ro
UNICEF

13:00

Tariceanu il aplauda pe Guy Verhofstadt, dupa discursul despre coruptie si servicii secrete: Am vazut o pozitie foarte transanta pe problema statului paralel (VIDEO)

B1 B1,
Tariceanu il aplauda pe Guy Verhofstadt, dupa discursul despre coruptie si servicii secrete: Am vazut o pozitie foarte transanta pe problema statului paralel (VIDEO)

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, reactioneaza dupa discursul de miercuri al lui Guy Verhofstadt din Parlamentul European PE). Liderul ALDE din PE afirmase, in cadrul dezbaterilor. continuă pe B1

Calin Popescu-Tariceanu, reactie dupa luarea de pozitie a lui Guy Verhofstadt

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a avut cuvinte de apreciere la adresa liderului grupului ALDE, Guy Verhofstadt, pentru ca acesta a ridicat in Parlamentul European o problema de fond legata de.

Guy Verhofstadt, grupul ALDE: Romnia are doua probleme, coruptia si serviciile secrete / Slabirea procurorilor e n stil Orban-Kaczy324;ski

Presedintele grupului ALDE in Parlamentul European, Guy Verhofstadt, a declarat miercuri, in plenul Parlamentului European, unde se discuta despre statul de drept din Romania, ca slabirea procurorilor este in stilul Orban-Kaczy324;ski, potrivit Mediafax.

Guy Verhofstadt, replica pentru Dancila: Vad o reactie nepotrivita la aceasta situatie, in stil Orban si Kaczy324;ski. Nu mergeti pe drumul Ungariei si Poloniei

Liderul ALDE la nivel european, Guy Verhofstadt, a declarat, miercuri, in Parlamentul European, ca reactia pe care a avut-o PSD in ultimii ani pare sa fie una pe stilul lui Viktor Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )