Libnet.ro
UNICEF

05:45

Carmen Dan, acuzatii dure la adresa lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Carmen Dan, acuzatii dure la adresa lui Klaus Iohannis

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, duminica seara, ca Guvernul se afla intr-un blocaj functional din cauza faptului ca sunt doua portofolii - Transporturi si Dezvoltare Regionala - care nu. continuă pe Antena3

Un celebru jurnalist, critici si acuzatii dure la adresa Ducesei Meghan: Am avut propria experienta neplacuta cu ea

Cunoscutul jurnalistsi prezentator TV Piers Morgan 53 de ani) o critica in termeni duri pe Ducesa Meghan Markle, despre care spune ca a facut tot posibilul sa ajunga in varf folosindu-se de influenta altor persoane si apoi debarasandu-se de ele.

Carmen Dan, anunt pe tema eventualei suspendari din functie a lui Klaus Iohannis

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca o suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis nu este o varianta luata in calcul de coalitia de guvernare PSD-ALDE, pentru ca ar arunca tara in haos.

Carmen Dan, atac la presedinte: Ar trebui sa inteleaga ca nu e guvernul lui. Ce spune despre suspendarea lui Iohannis

Ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca pana acum nu a acceptat revocarea a doi ministri ai PSD si numirea altor doi. in schimb, Dan a punctat ca nu se va ajunge la suspendarea sefului statului.

Klaus Iohannis, atacuri in rafala la adresa la adresa lui Dancila: Doamna premier CONFUNDA Guvernul cu partidul. Aceasta maniera o cunoastem de la regimul care s-a incheiat in 89 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat vineri noi atacuri la adresa actualei guvernari. Seful statului a criticat-o in termeni foarte duri pe premierul Viorica Dancila, dupa ce aceasta a sesizat Curtea.

Carmen Dan: Guvernul se afla intr-un blocaj functional. Sunt doua portofolii extrem de importante care nu mai au titular

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca Guvernul se afla intr-un blocaj functional din cauza faptului ca sunt doua portofolii - Transporturi si Dezvoltare Regionala - care nu mai au titulari,.

Carmen Dan, despre motiunea de cenzura: Nu avem emotii, suntem pregatiti. Am mai trecut prin asta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, duminica seara, ca Guvernul condus de Viorica Dancila nu are emotii referitor la o anuntata motiune de cenzura, precizand ca guvernantii au mai trecut prin asta, relateaza Mediafax.

Klaus Iohannis: Coruptia este o boala care macina democratia si tine captivi milioane de oameni in saracie. Raman alaturi tuturor magistratilor care lupta impotriva coruptiei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica un mesaj cu ocazia Zilei Internationale Anticoruptie, publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Seful statului precizeaza ca fenomenul coruptiei.

Klaus Iohannis: Coruptia este o boala care macina democratia si tine captivi milioane de oameni in saracie. Raman alaturi tuturor magistratilor care lupta impotriva coruptiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica un mesaj cu ocazia Zilei Internationale Anticoruptie, publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Seful statului precizeaza ca fenomenul coruptiei.

Miscarea de ultima ora facuta de Klaus Iohannis impotriva coalitiei PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat CCR in legatura cu legea privind desecretizarea protocoalelor cu SRI initiata de cei doi presedinti ai P-arlamentului, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, impreuna.

Ce lege extrem de asteptata a promulgat Klaus Iohannis. MAI va putea cumpara multe elicoptere

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta privind achizitia de elicoptere si simulatoare de zbor de catre Ministerul Afacerilor Interne, se arata intr-un comunicat de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )