Libnet.ro
UNICEF

17:45

Corina Cretu, mesaj din partea lui Juncker: UE trebuie sa ramana unita pentru a fi puternica in fata socurilor externe

Adevărul Adevărul,
Corina Cretu, mesaj din partea lui Juncker: UE trebuie sa ramana unita pentru a fi puternica in fata socurilor externe

Corina Cretu, comisar european pentru dezvoltare regionala, a transmis luni, la primul Forum de afaceri al Initiativei celor 3 Mari de la Bucuresti, un mesaj din partea presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care si-a aratat speranta fata de mentinerea legaturii puternice dintre statele membre, dar si a celei transatlantice. continuă pe Adevărul

Mesaj din partea presedintelui Comisiei Europene, transmis de comisarul Corina Cretu

La primul Forum de afaceri al Initiativei celor 3 Mari de la Bucuresti, Comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a transmis un mesaj din partea presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude.

Comisarul european Corina Cretu: Mereu am sustinut dreptul romanilor de a protesta. Partidele trebuie sa tina cont de vocea oamenilor

Comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu PSD), si-a exprimat sustinerea pentru dreptul romanilor de a protesta. Partidele trebuie satina intotdeauna cont de vocea oamenilor, fie ca.

Corina Cretu: Romania trebuie sa depuna proiecte mature pentru finantare europeana, precumSibiu Pitesti, Pitesti Constanta sau podul de la Braila

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, face apel la Ministerul Transporturilor sa depuna proiecte mature pentru finantare europeana, cum ar Sibiu Pitesti, Pitesti Constanta sau podul de la Braila.

Corina Cretu: Initiativa celor Trei Mari sprijina obiectivul comun al UE,de a apropia Estul si Vestul Europei

Initiativa celor Trei Mari vine in sprijinul obiectivului comun al Uniunii Europene de a apropia Estul si Vestul Europei, a declarat, luni, Corina Cretu, comisarul european pentru Dezvoltare.

Ministrul Transporturilor o contrazice pe Corina Cretu: Ministerul a transmis Comisiei Europene 14 proiecte majore

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a declarat luni ca institutia pe care o conduce a transmis Comisiei Europene 14 proiecte majore in valoare de 3,78 miliarde euro, iar cel pentru Magistrala 6 este ultimul, urmand a fi depuse si alte proiecte, contrazicand-o astfel pe comisarul european, Corina Cretu. Potrivit acesteia, ultimul proiect depus de Romania pe Programul Operational Infrastructura Mare este metroul Gara de Nord Otopeni.

Cum a ajuns Corina Cretu sa ia distanta fata de guvernarea Dancila

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, se delimiteaza tot mai mult de guvernarea Dancila si PSD, in conditiile in care social-democratii condusi de Liviu Dragnea igonora solicitarile Bruxelles-ului privind atragerea de fonduri europene si nici nu se lasa ajutati de oficialii europeneni.

Corina Cretu lauda modul in care un primar PNL a valorificat fondurile europene. in ce oras a observat comisarul european SCHIMBARI MASIVE

Corina Cretu are doar cuvinte de lauda la adresa unui primar liberal. in cadrul unei dezbateri organizate sambata la Muzeul Principia, comisarul european pentru politica regionala a afirmat ca Alba Iulia are.

Comisarul Corina Cretu, despre o noua candidatura la europarlamentare: Au fost lucruri care m-au pus pe ganduri

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a spus, sambata, la Alba Iulia, ca nu stie daca va mai candida la alegerile europarlamentare din 2019, precizand ca au fost mai multe lucruri care au.

DUPA ce dat criticat DUR guvernarea, Corina Cretu mai da o LOVITURA PSD: Comisarul european a facut ANUNTUL

Corina Cretu a vorbit, sambata, despre viitorul sau politic. Comisarul european pentru politica regionala a spus, sambata, ca deocamdata nu s-a hotarat daca va candida la alegerile de anul viitor pentru P.

Corina Cretu, anunt despre spitalele regionale: Speranta mea este ca pana la sfarsitul anului 2019 sa inceapa constructia efectiva

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, spera ca pana la sfarsitul anului viitor sa inceapa constructia efectiva a spitalelor regionale de la Cluj, Iasi si Craiova, precizand ca Banca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )