Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cultura renascuta, cu cea mai mare dezvoltare si influenta din Romania

Adevărul Adevărul,
Cultura renascuta, cu cea mai mare dezvoltare si influenta din Romania

Fie ca actioneaza in tara, in guvern, parlament, in partidele politice, in statul paralel, in media sau peste hotare, la Comisia Europeana, la Parlamentul European, forta si influenta acestei culturi traditionale sunt tot mai mari. Dezvolta idei, proiecte elaborate minutios, tactici diverse de actiune, care le face tot mai puternice si importante. Sunt tot mai nocive si periculoase, pe masura ce vad ca gasesc un teren fertil in Romania. continuă pe Adevărul

Polonia a achizitionat cea mai mare cantitate de aur din ultimii 10 ani

Polonia a adaugat aproximativ noua tone de aur la rezervele sale in perioada iulie-august 2018, pe fondul scaderii preturilor, aceasta fiind cea mai mare achizitie de aur facuta de acest stat dupa 1998 si, totodata, una dintre cele mai mari achizitii facute de atunci de o tara membra a Uniunii Europene, arata datele publicate de Fondul Monetar International FMI), analizate de Bloomberg, citate de Agerpres.

BERD a preluat o participatie la cea mai mare banca din Republica Moldova

Un consortiu condus de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a preluat, ieri, o participatie de 41% din actiunile BC Moldova Agroindbank SA, cea mai mare banca comerciala din Republica Moldova, pentru a creste transparenta intr-un sistem financiar ce isi revine de pe urma unei fraude in valoare de un miliard de dolari, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Aceasta e cea mai mare pensie din Romania. Te simti sarac?

Lia Olguta Vasilescu, ministrul muncii, a anuntat la o emisiune TV cea mai mare pensie din Romania. N-a dat nume, dar a spus suma. in septembrie, aflam ca cea mai mare pensie din Romania bate si recorduri din UE. Aceasta a crescut in 2018 cu aproape 50% odata cu noile modificari aduse de legea pensiilor.

S-a aflat! Care e cea mai mare pensie din Romania si cine o primeste

Ministrul Muncii, Lia Olguta vasilescu, a anuntat, intr-o emisiune tv, care este cea mai mare pensie platita de Casa de Pensii si unde a lucrat pensionarul, scrie Adevarul. Cred ca am vazut la un magistrat.

Care este cea mai mare pensie din Romania si cine este beneficiarul. Anuntul ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu

Cea mai mare pensie din Romania depaseste orice asteptare. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat cine este fericitul pensionar si unde a lucrat acesta. Cred ca am vazut la un magistrat de.

Olguta Vasilescu a anuntat care este cea mai mare pensie din Romania

Ministrul Muncii, Lia Olguta vasilescu, a anuntat, intr-o emisiune tv, care este cea mai mare pensie platita de Casa de Pensii si unde a lucrat pensionarul.

Romania, tara cu cea mai mare evaziune la TVA, se considera nedreptatita! Ce spune ministrul Finantelor despre solutia propusa in UE?

Romania, tara cu cea mai mare evaziune fiscala in domeniu TVA din UE si care nu a luat nici o masura concreta in ultimii ani pentru a combate acest fenomen, se declara nedreptatita de solutiile propuse la nivel european in acest domeniu. Ministrul.

Fumatorii din Marea Britanie trec prin cea mai mare tranzitie. Lectia pe care o pot invata si romanii

In Marea Britanie, fumatorii trec prin cea mai mare tranzitie de la inventarea tigarii. Unul din trei fumatori a renuntat deja la tigara clasica. Le oferi nicotina de care au nevoie, pastrezi.

FOTO Proiect unic in Romania: cea mai mare coproductie teatrala la nivel national. Ne stim de 100 de ani, in premiera la Ramnicu Valcea

Opt oameni provenind din cele patru regiuni istorice ale tarii vor sa arate cum s-a schimbat Romania pe parcursul ultimilor 100 de ani, printr-un spectacol in care toate rolurile sunt principale si care reprezinta cel mai mare proiect teatral finantat de Ministerul Culturii in contextul manifestarilor dedicateCentenarului. Premiera piesei are loc la finele saptamanii, 6 - 7 octombrie la Ramnicu Valcea.

Cei mai buni chefi din tara vor gati la cea mai mare sarbatoare a orasului Oradea

Toamna Oradeana, cea mai mare sarbatoare a orasului, va aduce la un loc cei mai buni chefi din Romania, care vor gati de la burgeri suculenti, preparate din rata, porc sau fructe de mare, pana la clatite delicioase, cannoli si waffles. Festivalul aduce chiar si un muzeu al bucatariei romanesti de odinioara.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )