Libnet.ro
UNICEF

07:16

Klaus Iohannis a contestat la CCR Fondul Suveran de Investiti

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a contestat la CCR Fondul Suveran de Investiti

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii - SA, precum si. continuă pe Antena3

LOVITURA pentru PSD: O lege atacata la CCR de Klaus Iohannis, neconstitutionala

Curtea Constitutionala CCR) a admis cu unanimitate de voturi obiectia de neconstitutionalitate, formulata de presedintele Klaus Iohannis, a Legii privind asigurarea unui nivel comun ridicat de securitate a.

LOVITURA pentru KLAUS IOHANNIS! Scandalul demiterii lui Kovesi ajunge la Bruxelles! Presedintele a fost RECLAMAT

Eurodeputatul PSD Claudiu Tanasescu a atras atentia, in plenul Parlamentului European, ca presedintele Klaus Iohannis si Partidul Popular European PPE) incurajeaza incalcarea deciziei CCR care il obliga pe.

Iohannis sesizeaza CCR cu privire la legea care introduce regimul de detentie la domiciliu

Presedintele Klaus Iohannis a trimis miercuri Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 254/2013 privind executarea pedepselor s.

CCR, lovitura pentru Klaus Iohannis. Curtea respinge sesizarea pe legile Justitiei

Curtea Constitutionala respinge, din nou, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis pe legile Justitiei. Este vorba de Legea 304 privind organizarea judiciara. Potrivit unor surse din CCR, sesizarea a fost.

Protestla Palatul Cotroceni! Oamenii au iesit in strada impotriva lui Klaus Iohannis. Ne aflam aici pentru respectarea Constitutiei Romaniei

Cateva sutede persoane s-au strans duminica, la Palatul Cotroceni, pentru a-si exprima nemultumirea fata de presedintele Klaus Iohannis. Protestatarii scandeaza lozinci impotriva presedintelui,.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru PSD

Klaus Iohannis isi reia tirul la adresa majoritatii PSD pe tema modificarilor Codului Penal si intr-o postare pe Facebook. Este revoltator si inadmisibil modul in care PSD a trecut prin Parlament.

Iohannis ataca la CCR infiintarea Fondului Suveran de Investitii. Ce argumente aduce

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la proiectul de infiintare a Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii. Presedintele reclama faptul ca Fondul trebuia instituit de catre Guvern, nu de Parlament, ca FSDI nu se va supune supravegherii sau monitorizarii si ca unele companii strategice vor putea fi instrainate in totalitate.

Iohannis ataca la CCR infiintarea Fondului Suveran de Investitii

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la proiectul de infiintare a Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii.

Iohannis contesta la CCR nfiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii. Va functiona fara sa se supuna vreunei norme prudentiale emise de Autoritatea de Supraveghere Financiara sau de alt for statal

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, miercuri, Curtea Constitutionala,in privinta Legii privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii.

Klaus Iohannis, despre adoptarea Codului penal: Modificarile care s-au facut sunt fie inutile, fie chiar toxice. Contest la CCR

Presedintele Klaus Iohannissustine, miercuri, declaratii de presa, la Palatul Cotroceni. Iesirea presedintelui vine la scurt timp dupa ce, in Parlament, a fost adoptat Codul Penal. S-au votat in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )