Libnet.ro
UNICEF

20:47

Ludovic Orban: PPE va arata ca este pregatit sa continue programul de dezvoltare a Europei

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: PPE va arata ca este pregatit sa continue programul de dezvoltare a Europei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la Sibiu,ca la reuniunea Partidului Popular European PPE) se va defini o viziune clara asupra viitorului Europei si ca va pregati un program de asigurare a unei Europe unite. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Adevarata putere este in mana fiecaruia. Romanii au glontele de argint cu care pot rapune dracii rosii care isi bat joc de Romania (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac, cu ocazia unui miting la Suceava, la adresa PSD pe care l-a numit un adversar ce isi bate joc de demnitarea romanilor si care foloseste orice poate pentru a.

LUDOVIC ORBAN: Liberalii discuta cu Iohannis despre Summitul PPE

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca va discuta cu presedintele Klaus Iohannis, la Biroul Executiv al PNL de astazi, de la Sibiu, despre Summitul PPE care va avea loc maine in aer liber.

LUDOVIC ORBAN: PNL isi va lansa, pe 13 mai, programul politic pentru alegeri

PNL isi va lansa pe 13 mai, in cadrul unui eveniment care va avea loc la Bucuresti, programul politic pentru alegerile europarlamentare.

LUDOVIC ORBAN: Romanii au glontele de argint cu care pot rapune dracii rosii la vot

Liderul PNL, Ludovic Orban, le-a spus participantilor la mitingul electoral de ieri, de la Suceava, ca trebuie sa fie pregatiti pentru confruntarea cu un ''adversar pervers '' la alegerile care urmeaza si ca trebuie ''sa rapuna dracii rosii '' mergand la vot si punand stampila pe sageata liberala.

Ludovic Orban: Am luat decizia sa ii propunem pe Ioan Cupsa si Daniel Fenechiu pentru Curtea Constitutionala(VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii au decis, luni, in sedinta Biroului Executiv, sa propuna doi candidati pentru functia de judecatori la Curtea Constitutionala. Am luat decizia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )