Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tudorel Toader, aspru criticat chiar de un coleg din Guvern: O fuga de asumare a unor decizii. A fost plecat in delegatie, acum vad ca iar e plecat, e greu de rezolvat asa

B1 B1,
Tudorel Toader, aspru criticat chiar de un coleg din Guvern: O fuga de asumare a unor decizii. A fost plecat in delegatie, acum vad ca iar e plecat, e greu de rezolvat asa

Intarzierea lui Tudorel Toader de a aviza doua initiative legislative: modificarile la Legea insolventei si legislatia pentru infiintarea Fondului Suveran de Investitii si Dezvoltare; a provocat mare. continuă pe B1

Tudorel Toader anunta ca va discuta cu toti sefii din parchete la nceputul lunii octombrie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat sambata ca va participa la o dezbatere cu toti procurorii care detin functii de conducere in parchete pe 10 octombrie, la Bucuresti.

Tudorel Toader pe lista remanierii? Ce spune Codrin Stefanescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a vorbit la Antena 3 despre ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Nu ma gandesc in momentul acesta la asa ceva. Nici nu am stabilit Cex-ul. Trebuie sa.

Ministrul Finantelor lanseaza un atac extrem de dur la adresa lui Tudorel Toader

Ministrul Finantelor lanseaza un atac extrem de dur la adresa lui Tudorel Toader. Eugen Teodorovici il acuza ca intarzie sa dea avizul si ca de fapt nu vrea sa isi asume doua mari proiecte ale.

Procurorul general al Romaniei, despre Tudorel Toader: Va intra in istoria trista a justitiei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, sustine ca discursul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, este unul plin de ofense la adresa magistraturii si a Ministerului Public si arata nivelul la care este institutia in holul careia se afla.

Tudorel Toader continua atacurile la adresa procurorului general: Este in grava eroare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a mentionat, duminica seara, ca a spus ca procurorul general se afla intr-o grava eroare cand afirma ca justitia isi poate indeplini rolul de mentinere a echilibrului puterilor de stat si ca nu a zis de.

Tudorel Toader, despre raportul privind decesul fostului judecator Stan Mustata: Are MULTE pagini. Daca as sta sa vi-l spun acum, ati...

Tudorel Toader a anuntat, duminica seara, ca a primit raportul privind decesul in penitenciar al fostului judecator Stan Mustata. Ministrul Justitiei a spus ca urmeaza sa il valorifice in conditiile.

Tudorel Toader: Am primit raportul privind decesul fostului judecator Stan Mustata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, duminica seara, ca a primit raportul privind decesul in penitenciar al fostului judecator Stan Mustata si urmeaza sa il valorifice in conditiile legii,.

Tudorel Toader, nou atac la Augustin Lazar: Procurorul general este in grava eroare, nu am zis de necunoasterea legii, dar nu ma surprinde

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a mentionat, duminica seara, ca a spus ca procurorul general se afla intr-o grava eroare cand afirma ca justitia isi poate indeplini rolul de mentinere a.

Tudorel Toader, mesaj dur pentru Augustin Lazar: Se afla intr-o grava eroare. Sa ne cunoastem si sa ne respectam competentele!

Ministrul Justitiei Tudorel Toader il critica pe procurorul general Augustin Lazar dupa ce acesta a precizat ca justitia, ca una dintre puterile statului, prin institutiile sale are rolul de a mentine.

Dezvaluire-bomba! Augustin Lazar cere acte in dosarul lui Tudorel Toader

Dezvaluire-bomba facuta in emisiunea Editie Speciala. Augustin Lazar, procurorul general, cere acte in dosarul in care este cercetat ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )