Libnet.ro
UNICEF

17:45

Viorica Dancila, despre afirmatiile lui Klaus Iohannis:A venit cujigniri care nu trebuie facute de nimeni. Nu numai impotriva primului ministru, ci impotriva oricei femei

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, despre afirmatiile lui Klaus Iohannis:A venit cujigniri care nu trebuie facute de nimeni. Nu numai impotriva primului ministru, ci impotriva oricei femei

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca s-a simtit jignita de Klaus Iohannis, dupa ce acesta a refuzat desemnarea noilorministri la Dezvoltare si Transporturi. Daca domnul presedinte va dori. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, despre aderarea la Schengen: Din punct de vedere tehnic,tara noastra indeplineste toate criteriile

Premierul Viorica Dancila a vorbit in deschiderea sedintei din Guvern de vineri despre declaratia presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, care a spus ca isi doreste ca Romania sa adere la.

Viorica Dancila, despre discutiile cu Jean-Claude Jucker: Romania indeplineste toate criteriile pentru intrarea in Spatiul Schengen(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, la inceputul sedintei de Guvern ca intrarea Romaniei in Spatiul Schengen este un act de normalitate si a salutat faptul ca presedintele Comisiei Europene,.

Klaus Iohannis, despre remanierea ministrilor: Nu mai fac nimic in aceasta speta pana cand CCR nu se va pronunta. Romania nu are prim-ministru. Dancila nu intelege cum functioneaza statul(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca nu va lua nicio decizie in privinta remanierii Guvernului pana cand nu se va pronunta in acest caz Curtea Constitutionala. Declaratia sefului statului vine.

Klaus Iohannis, atacuri in rafala la adresa la adresa lui Dancila: Doamna premier CONFUNDA Guvernul cu partidul. Aceasta maniera o cunoastem de la regimul care s-a incheiat in 89 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat vineri noi atacuri la adresa actualei guvernari. Seful statului a criticat-o in termeni foarte duri pe premierul Viorica Dancila, dupa ce aceasta a sesizat Curtea.

Viorica Dancila: Klaus Iohannisblocheaza activitatea Guvernului. Am sesizat CCR in scandalul remanierii

Premierul Viorica Dancila a spus in deschiderea sedintei de Guvern de vineri caRomania este pregatita pentru preluarea presedintiei Consiliului UE, insa spune ca presedintele Klaus.

Viorica Dancila: Am sesizat CCR pentru a solutiona blocajul creat de presedintele Klaus Iohannis in privinta numirii ministrilor in doua domenii importante (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca a sesizat Curtea Constitutionala, in legatura cu faptul ca presedinteleKlaus Iohannis nu a luat inca o decizie referitoare la schimbarea ministrilor.

Klaus Iohannis: Guvernul este condus de infractorul Dragnea, prin interpusi (VIDEO)

Presdintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca, de facto, Romania nu are premier in acest moment. Seful statului a facut aceasta afirmatie in contextul in care prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat.

Avem documentul! Ce reclama Viorica Dancila la CCR

Premierul Viorica Dancila a anuntatin deschiderea sedintei de Guvern de vineri caa sesizat Curtea Constitutionalain scandalul remanierii. Dancila a spus capresedintele Klaus Io.

Premierul Viorica Dancila, informatii de ultima ora despre autostrazi. Ultimatum pentru seful CNAIR

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, in emisiunea Be Eu de la Antena 3, ca infrastructura Romaniei este o preocupare a romanilor si ca anul acesta ar trebui sa se incheie lucrarile pentru 100 de.

Dancila, despre inghetarea salariilor: Speculatii nefondate

ACTUALIZARE - Dancila: Continuam programul Start Up Nation intr-o forma simplificata, care sa raspunda mai bine asteptarilor tinerilor Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, in debutul sedintei de Guvern ca programul Start Up Nation va continua intr-o forma simplificata, care sa raspunda mai bine asteptarilor tinerilor. Vor primi finantare 10. 000 de proiecte, iar fiecare beneficiar va putea primi 200. 000 de lei. ------- Majorarea salariului minim va fi discutata in sedinta de Guvern de astazi si va intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2019, a anuntat premierul Viorica Dancila. Ea a catalogat drept speculatii nefondate informatiile potrivit carora salariile si pensiile vor fi inghetate anul viitor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )