Libnet.ro
UNICEF

07:46

Dumitru Buzatu sare in apararea lui Niculae Badalau: A fost sanctionat deja. Mai departe de atat ce sa facem? Sa-l ducem la puscarie?

B1 B1,
Dumitru Buzatu sare in apararea lui Niculae Badalau: A fost sanctionat deja. Mai departe de atat ce sa facem? Sa-l ducem la puscarie?

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, sare in apararea lui Niculae Badalau dupa ce acesta a insinuat ca majoritatea cetatenilor romani de peste hotare sunt reprezentanti de femei de moravuri. continuă pe B1

Dumitru Buzatu: Mai departe de atat ce sa facem cu Badalau? Daca vreti il ducem la puscarie

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comenetat luni luarile de pozitia din partid la adresa lui Niculae Badalau dupa ce acesta a facut o noua remarca jignitoare la adresa romanilor din strainatate.

Gabriela Firea sare in apararea diasporei, dupa mesajul dispretuitor al lui Niculae Badalau. Mama mea a lucrat 10 ani in Italia

Gabriela Firea a reactionat dur dupa declaratiile facute de Niculae Badalau la adresa diasporei, amintind ca romanii care muncesc in afara tarii contribuie decisiv la cresterea economica si ca trebuie.

Niculae Badalau, derapaj grav la adresa romanilor din Diaspora: 700.000 sunt legali. Restul pana la 3-5 milioane sunt fetele alea de le duc astia (VIDEO)

UPDATE:Niculae Badalau vine cu explicatii dupa declaratia controversata la adresa romanilor din Diaspora. Senatorul PSD sustine ca nu a fost vorba despre o exprimare nefericita si ca afirmatia.

Niculae Badalau, intrebat daca desemnarea Vioricai Dancila drept candidat la prezidentiale nu a fost o jignire pentru romani: Asta e. Am avut un candidat. Noi, ca partid, l-am ales si romanii au ales omul care sa-i reprezinte (VIDEO)

Senatorul PSD Niculae Badalau socheaza din nou, printr-un mesaj dispretuitor la adresa romanilor din strainatate. Presedintele PSD Giurgiu a declarat despre romanii plecati in strainatate ca doar o mica.

Niculae Badalau vine cu explicatii dupa derapajul la adresa romanilor din Diaspora: Declaratia a fost scoasa din context. Discutia a fost facuta despre cazul Caracal (VIDEO)

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declatat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca afirmatia sa jignitoare la adresa.

VIDEO Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, catre o persoana care l-a huiduit: Mai tembelule, mai!

Presedintele PSD Vaslui a fost huiduit la sfarsitul discursului pe care l-a sustinut, duminica, la ceremoniile dedicate Zilei Nationale din Vaslui, relateaza Mediafax. Auzind reactia unei persoane din public, care l-a fluierat, Dumitru Buzatu a replicat Mai tembelule, mai!.

Niculae Badalau, derapaj la adresa Diasporei: 700.000 sunt legali, restul sunt fetele alea de le duc astia. Cum se justifica liderul PSD

Senatorul Niculae Badalau, liderul PSD Giurgiu, a avut un mesaj dispretuitor la adresa romanilor din strainatate, el declarand ca doar o mica parte sunt legali, restul fiind fetele alea de le duc astia. Badalau a revenit.

Niculae Badalau, declaratie socanta despre diaspora: Nu putem sa marim numarul de parlamentari. E o nebunie

Niculae Badalau, liderul PSD Girgiu si fostul ministru al Economiei, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca ideea de a se mari numarul parlamentarilor din diaspora este o nebunie. Badalau a spus c?.

PSD a convocat o noua sedinta: Situatia lui Niculae Badalau, transata in CEx

PSD a convocat o sedinta a Comitetului Executiv, care va avea loc, miercuri, de la ora 15. Cel mai fierbinte subiect pe ordinea de zi va fi cel legat de Niculae Badalau, dupa declaratiile facute.

Un lider PSD a rabufnit de Ziua Romaniei, in fata a mii de oameni: Tembelule!. Cine l-a enervat pe Dumitru Buzatu

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, s-a enervat la un eveniment dedicat Zilei Nationale si a avut o iesire dura la adresa unui protestatar. Presedinte CJ Vaslui l-a facut pe protestatar tembel, dupa ce acesta l-a huduit pe Buzatu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2102 seconds )