Libnet.ro
UNICEF

10:45

Iohannis, mesaj pentru romanii din Diaspora: Sa nu vina in acest an acasa de sarbatori. Este trist, dar trebuie sa fim sinceri. Situatia e grava (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, mesaj pentru romanii din Diaspora: Sa nu vina in acest an acasa de sarbatori. Este trist, dar trebuie sa fim sinceri. Situatia e grava (VIDEO)

Klaus Iohannis le-a cerut romanilor aflati in strainatate, care obisnuiesc sa-si viziteze rudele acasa de Paste, sa nu o faca de data aceasta, deoarece exista un risc imens sa contribuie la raspandirea no. continuă pe B1

Cristi Chivu, mesaj dur pentru romanii din Italia! Si-a iesit din minti si a rabufnit

Italia este in plina criza epidemiologica si multi romani sunt acum in situatia de izolare totala, atat local, dar si fata de familiile lor din Italia dar si din Romania. Printre cei izolati datorita pandemiei COVID-19 se afla si fotbalistul roman, Cristian Chivu, care se afla in Italia, alaturi de familie, in Milano, zona cu .

Klaus Iohannis, apel la diaspora sa nu vina acasa de Paste: Le spunem cu tristete sa nu vina in acest an!

Klaus Iohannis le-a transmis, joi, prefectilor si sefilor institutiilor publice deconcentrate sa fie activi, aratand ca situatia este grava. Presedintele a trimis, de asemenea, un mesaj pentru romanii din diaspora si ii sfatuieste sa nu vina acasa de Paste.

PMP ii asigura pe romanii din Diaspora de sprijin total: Cei care invoca argumentul privind lipsa de contributii in tara a acestora, uita ca ei sunt cel mai mare investitor in economia romaneasca

PMP se delimiteaza de declaratiile senatorului Lucian Iliescu, membru al partidului condus de Eugen Tomac, carese plange, intr-o postare pe Facebook, ca Romania se confrunta cu o noua problema, respectiv.

Ce se intampla cu romanii din strainatate, care vor sa revina in tara de Paste. Iohannis a lansat un apel important

Deoarece suntem intr-o situatie complicata, din cauza coronavirusului, presedintele Klaus Iohannus a decretat starea de urgenta in intreaga tara, pe o perioada de 30 de zile. Presedintele Klaus Iohannis a sustinut astazi o videoconferinta prin care, printre altele, le transmite un mesaj important persoanelor din dispora. Ce se intampla cu romanii din strainatate, care vor .

Ce cumpara romanii din magazine. Avertismentul marilor lanturi de hipermarketuri

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania le adreseaza clientilor un mesaj public prin care acestia sunt rugati sa nu intre in panica, ci sa cumpere cumpatat si cu simtul raspunderii. Printre mesajele transmise, retailerii asigura cetatenii ca exista cantitati necesare pentru toata lumea, atata timp cat nu se face abuz si daca suntem solidari si .

Andreea Berecleanu a rabufnit: Este o limita in toate! Mesaj pentru medici

Andreea Berecleanu a ales sa-si spuna oful in mediul online. Cunoscuta prezentatoare are un mesaj extrem de transant pentru toti medicii. Ce spune fosta vedeta de la Observatorul Antenei 1? Andreea Berecleanu, mesaj transant pentru toti medicii Andreea Berecleanu a parasit micile ecrane, dar dupa ce a plecat de la Observatorul Antenei 1 acesta a .

CTP, despre noua lege data de Guvern pentru romanii care nu respecta carantina: Nu le pasa

Banii nu cumpara viata! Guvernul a decis sa pedepseasca aspru romanii care se abat de la carantina. Ce spune Cristian Tudor Popescu despre cetatenii care nu au respectat ordinele din partea autoritatilor? CTP, despre noua lege data de Guvern pentru romanii care se abat de la carantina Cristian Tudor Popescu este total de acord cu .

Medicul Monica Pop, anunt pentru romanii care isi fac provizii. Care sunt alimentele pe care le recomanda

Alimentatia trebuie sa fie una cat mai corecta in aceasta perioada de criza fara precedent provocata de pandemia de coronavirus, averizeaza medicul Monica Pop. Aceasta recomanda ca, in ceea ce priveste proviziile pe care romanii le fac in aceste zile, ceaiurile si biscuitii sa nu lipseasca. Provizii pentru autoizolarea de coronavirus Pe fondul crizei majore .

Ce se intampla cu banii pentru romanii care intra in somaj tehnic. Ludovic Orban a facut anuntul

Pana in prezent, uzina de automobile Dacia, Ford Craiova si producatorul de cauciucuri Pirelli, cu fabrica in Slatina, au decis sa isi inchida portile. Angajatii intra in somaj tehnic. Ce se intampla cu banii lor? Ludovic Orban a facut clarificari. Ludovic Orban, anunt despre banii pentru romanii care intra in somaj tehnic Angajatii fabricii Ford .

Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara

Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara. Dupa ore in sir de asteptare la vama, o parte dintre ei au fost trimisi spre casa cu autocarele cu care au venit. inainte insa, au semnat formulare prin care s-au angajat ca odata ajunsi in localitatea de domiciliu vor intra in izolare. Pentru ca ei provin din zona galbena a Europei, nu vor fi escortati de politie si nici nu e nevoie sa fie bagati in carantina. Abia dupa orele pranzului, haosul de intrarea in vama a inceput sa se diminueze.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )