Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ludovic Orban anunta ca are in vedere programe pentru sustinerea si integrarea romanilor care s-au intors din diaspora

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban anunta ca are in vedere programe pentru sustinerea si integrarea romanilor care s-au intors din diaspora

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca Guvernul are in vedere programe pentru sustinerea si integrarea romanilor care s-au intors din diaspora, mentionand ca acestia ar putea beneficia de ajutoare sociale sau de locuri de munca si nu va fi nicio obstructionare pentru cei care doresc sa se reintoarca sa munceasca in strainatate. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Ludovic Orban: Daca va fi necesar, sunt hotarat inclusiv sa interzicem exporturile de cereale

Premierul Ludovic Orban considera ca este dezmat ce se intampla in zona exporturilor de cereale. Orban i-a cerut ministrului agriculturii, Adrian Oros, sa ia masuri deoarece nu ne putem permite sa acceptam, ca din lacomie, unii proprietari de cantitati de cereale sa trimita la export sa ne lase fara grau. Ministrul a spus la randul sau ca are pregatit textul pentru rechizitii si pentru suspendarea exportului de cereale.

Ludovic Orban recunoaste: Avem o problema cu virucidele

Ludovic Orban sustine ca are o problema cu substantele biocide folosite pentru dezinfectare pentru ca tarile de unde importam alcool denaturat au interzis exportul.

Orban anunta cand se va dezbate rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca rectificarea bugetara nu va fi dezbatuta in sedinta de Guvern de joi, este in curs de analiza, urmand sa aiba loc consultari cu partenerii sociali si reprezentantii autoritatilor locale.

Ludovic Orban cere demiterea Sorinei Pintea

Premierul Ludovic Orban i-a cerut joi ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, sa o demita pe Sorina Pintea de la sefia Spitalului Judetean Baia Mare. Orban i-a spus lui Tataru sa uzeze de prerogativele pe care le are, ca urmare a faptului ca spitalele judetene au trecut din subordinea Consiliilor Judetene la Ministerul Sanatatii.

Premierul Ludovic Orban, despre incidentul de pe Aeroportul din Cluj-Napoca: MAIm-a informat ca a fost demarata o ancheta pentru a stabili vinovatiile Ne asteptam sa plece peste 80.000 de romani

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a comentat joi seara, dupa sfarsitul sedintei de Guvern, haosul care a avut loc pe Aeroportul International din Cluj Napoca, unde aproximativ 1. 500 de romani asteptau.

Ludovic Orban a cerut demiterea managerului de la Aeroportul Cluj

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului transporturilor Lucian Bode sa foloseasca toate parghiile pentru a-l trage la raspundere pe directorul aeroportului Cluj. Orban a spus ca a solicitat si prefectului demararea procedurilor pentru tragerea la raspundere a managerului. Premierul a spus ca au mai existat pana acum doua tentative de schimbare a acestui manager, insa au fost oprite de instanta. Reamintim ca in plina pandemie de coronavirus, aproape 2. 000 de oameni s-au inghesuit joi in parcarea Aeroportului Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la munca in agricultura.

Ludovic Orban, despre OUG privind bugetarii: Unii ar putea lucra 15 zile si apoi sa stea acasa pe 75% din salariu

Premierul Ludovic Orban a vorbit miercuri seara, la B1 TV, despre Ordonata de Urgenta care-i vizeaza pe bugetari si spune ca s-ar putea lua o masura similara somajului tehnic din privat. Ne-am gandit la un mecanism relativ simplu, in care impartim angajatii in doua jumatate din angajati lucreaza 15 zile, restul de 15 zile urmand sa fie intr-o forma de somaj tehnic platiti la fel cum sunt platiti cei din somaj tehnic, cu 75% - restul de 15 zile vin la munca ceilalti, care au stat in somaj tehnic perioada respectiva, a declarat premierul, la B1 TV. Orban, despre pandemia de coronavirus: Exista tendinta de apropiere de un platou.

Ludovic Orban, noi detalii despre somajul tehnic la stat: Se va face o economie de peste 1,2 miliarde lei. Angajatii vor pierde in aceasta perioada sporurile

Premierul Ludovic Orban a dezvaluit joi seara, intr-o interventie pentru televiziunea publica, faptul ca in urma aplicarii somajului tehnic angajatilor din sectorul public se va face o economie de aproximativ 1,.

LUDOVIC ORBAN: OUG prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic ar putea fi adoptata saptamana viitoare

Proiectul de ordonanta de urgenta prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic este gata si ar putea fi adoptat saptamana viitoare, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Premierul, consultari cu autoritatile locale. Ce au cerut liderii locali Guvernului si cum le-a raspuns Ludovic Orban (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a desfasurat o runda de consultari cu autoritatile locale din tara, joi, cu privire la proiectul de OUG privind rectificarea bugetara, pentru a evalua impactul epidemiei de co.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )