Libnet.ro
UNICEF

14:01

Marcel Cioalcu, despre votul din diaspora: Ne-am furat-o de atatea ori, incat trebuie sa fim batuti in cap sa nu intelegem ca acolo trebuie rezolvata problema (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Cioalcu, despre votul din diaspora: Ne-am furat-o de atatea ori, incat trebuie sa fim batuti in cap sa nu intelegem ca acolo trebuie rezolvata problema (VIDEO)

Presedintele Camerei Deptatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, analizand rezultatele alegerilor atat pe plan local, cat si pe plan national, ca PSD a facut greseli mari, iar electoratul i-a aratat cartonasul. continuă pe B1

Viorica Dancila, declaratii despre votul in Diaspora. Ce masuri pregateste premierul

Viorica Dancila a facut declaratii despre votul din Diaspora. Prim-ministrul a anuntat faptul ca Guvernul lucreaza la masuri pentru votarea in cauza. Dancila, despre votul din Diaspora: Ne-am bucura daca de la presedinte si opozitie am avea un proiect Viorica Dancila a anuntat ca la momentul actual se lucreaza la masuri pentru votul in Diaspora.

PSD, anunt-bomba dupa iesiera lui Iohannis: Votul din diaspora ar putea dura doua zile

Klaus Iohannis cere Guvernului un proiect de lege pentru votul din diaspora. Presedintele cere, printre altele, ca in strainatate sa se poata vota timp de mai multe zile, iar votul prin corespondenta sa se poat?.

PSD, anunt-bomba dupa iesirea lui Iohannis: Votul din diaspora ar putea dura doua zile

Klaus Iohannis cere Guvernului un proiect de lege pentru votul din diaspora. Presedintele cere, printre altele, ca in strainatate sa se poata vota timp de mai multe zile, iar votul prin corespondenta sa se poat?.

Florin Iordache acuza Opozitia de ipocrizie pentru votul din diaspora. Liniste putin si aveti de invatat (VIDEO)

Opozitia este ipocrita pentru faptul ca acuzaGuvernul pentru modul dezastruos in care au decurs alegerile din diaspora, a precizat vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, intr-un discurs sus.

Marcel Ciolacu considera ca PSD a facut greseli mari: Noi am platit electoral, Dragnea a platit pentru ca e la puscarie. Ce spune despre votul din diaspora

Presedintele Camerei Deptatilor, Marcel Ciolacu, care este si lider al PSD Buzau, a declarat, joi, analizand rezultatele alegerilor atat pe plan local, cat si pe plan national, ca PSD a facut greseli mari, iar electoratul i-a aratat cartonasul galben. El a mai spus caa PSD este primul partid care trebuie sa-si doreasca un vot normal in diaspora.

Marcel Ciolacu, despre votul din diaspora: Ne-am furat-o de atatea ori, incat trebuie sa fim batuti in cap sa nu intelegem ca acolo trebuie rezolvata problema (VIDEO)

Presedintele Camerei Deptatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, analizand rezultatele alegerilor atat pe plan local, cat si pe plan national, ca PSD a facut greseli mari, iar electoratul i-a aratat cartonasul.

Fifor, replica acida catre Iohannis privind votul din diaspora: ,,De ce nu vrea sa se implice

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a anuntat ca Guvernul lucreaza la o serie de masuri pentru.

PNL nu sustine propunerea lui Klaus Iohannis in ceea ce priveste votul din Diaspora

Presedintele Klaus Iohannis cere modificari substantiale ale legislatiei electorale, printre care vot anticipat timp de opt zile la alegerile prezidentiale, crearea unui sistem in care listele suplimentare sa fie.

PSD ii da replica lui Klaus Iohannis in scandalul votului din diaspora. Ar fi greu sa le explice celor din diaspora de ce nu vrea sa se implice

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, anunta caExecutivul lucreaza la masuri pentru votul in diaspora. Fifor a precizat ca nu ar fi rau ca presedintele sa stabileascanumarul suplimentar de.

Reactia PSD la solicitarea lui Iohannis: Votul prin corespondenta are anumite rigori pe care cetateanul trebuie sa le stie

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a declarat miercuri, dupa mesajul transmis de presedintele Klaus Iohannis privind solutii la votul din diaspora, ca partidul le-a luat in vedere si se gandeste la introducerea modificarilor.

ştiri din Politica

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )