Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul ministrului de Interne pentru romanii care vor sa revina in tara. Cum pot afla daca trebuie sa stea in carantina sau in izolare la domiciliu (VIDEO)

B1 B1,
Mesajul ministrului de Interne pentru romanii care vor sa revina in tara. Cum pot afla daca trebuie sa stea in carantina sau in izolare la domiciliu (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul de Interne, i-a indemnat pe romanii aflati in strainatate care tin mortis sa revina acasa in perioada Pastelui sa intre pe site-ul Institutului National de Sanatate Publica. continuă pe B1

Care sunt noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile. Sunt si de 20 de ori mai mari

Amenzi de 20 de ori mai mari pentru romanii care nu respecta restrictiile ordonantelor militare. A fost deja elaborat un proiect de ordonanta, pus in procedura de transparenta decizionala. Noile amenzi pentru romanii care nu respecta restrictiile Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Bogdan Despescu a anuntat, duminica seara, ca a fost elaborat .

Ministerul Educatiei anunta un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale

Ministerul Educatiei anunta ca a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale. Scopul acestora este acela de a exersa in vederea obtinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Mesajul ministrului de Interne pentru romanii care vor sa revina in tara. Cum pot afla daca trebuie sa stea in carantina sau in izolare la domiciliu (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul de Interne, i-a indemnat pe romanii aflati in strainatate care tin mortis sa revina acasa in perioada Pastelui sa intre pe site-ul Institutului National de Sanatate Publica.

VIDEO Bogdan, interpretul mimico-gestual de la conferintele Ministerului de Interne, mesaj pentru romanii care pot auzi

Bogdan Anicescu, interpretul mimico-gestual pe care in ultimele saptamanii romanii l-au putut vedea la toate conferinte de presa de la Ministerul de Interne, le transmite un mesaj celor care pot auzi.

Reteta faimoaselor chiftelute suedeze, pentru romanii care stau in casa

Ambasada Suediei la Bucuresti a postat, pe contul ei de Facebook, reteta faimoaselor chiftelute sued.

AEP: Romanii din strainatate care vor sa voteze la parlamentare prin corespondenta se pot inscrie online, din 1 aprilie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca, incepand din 1 aprilie, cetatenii romani cu drept de vot din strainatate care vor sa isi exercite dreptul de vot la alegerile parlamentare din acest an prin corespondenta sau la o sectie de votare mai aproape de casa se pot inscrie online, pe portalul www. votstrainatate. ro.

Coronavirus in Romania: Desteapta-te, romane a rasunat din masinile de politie pentru toti cei care respecta carantina- UPDATE

Imnul Romaniei a rasunat de pe toate masinile de politie din tara, sambata, de la ora 17. 00, in semn de multumire pentru cei care respecta carantina.

Lista spitalelor care vor trata pacienti cu coronavirus in Scenariul 4 si lista spitalelor suport

Lista spitalelor care vor prelua pacienti infectati cu coronavirus s-a extins cu alte unitati medicale, dupa intrarea in Scenariul 4 al epidemiei, declarat aseara, odata cu depasirea pragului de 2. 000 de cazuri 2. 245 in prezent). Lista noilor unitati Covid-19 a fost publicata astazi in Monitorul Oficial. Pe lista apar spitalele care vor prelua pacieti cu forme grave de infectie cu coronavirus. De asemenea, a fost aprobata si o lista a spitalelor suport pentru cele de pe lista initiala.

Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus. Lista de la Ministerul Sanatatii

Din momentul declansarii pandemiei cu COVID-19 autoritatile romane au incercat sa limiteze efectele si raspandirea virusului, instaurand starea de urgenta dar si prin modificare profilului unor spitale, la nivel national. Care sunt spitalele din tara care vor trata numai bolnavi infectati cu noul virus Prin noile Ordonante Militare emise de autoritati, o parte din spitalele .

Orasul din Romania unde taxiul este gratis pentru cei care duc hrana celor vulnerabili in fata pandemiei

Apelul comun al autoritatilor si personalitatilor din Romania este Stati acata!, masura prin care raspandirea bolii poate fi prevenita. Populatia incearca, insa, exista o categorie care, pe langa faptul ca este vulnerabila in fata virusului, nici timpul nu e de partea ei. Batranetea, haine grele, asa ca, pentru cei care aveau o mana dreapta la .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )