Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiectul PMP pentru reprezentarea romanilor din Diaspora in Parlament, adoptat tacit in Senat

B1 B1,
Proiectul PMP pentru reprezentarea romanilor din Diaspora in Parlament, adoptat tacit in Senat

Senatul a adoptat tacit un proiect de lege al PMP, ce prevede noi reguli pentru reprezentarea romanilor din Diaspora in Parlament, informeaza Agerpres. Initiatorii sustin ca, in configurarea actuala,. continuă pe B1

Niculae Badalau, derapaj grav la adresa romanilor din Diaspora: 700.000 sunt legali. Restul pana la 3-5 milioane sunt fetele alea de le duc astia (VIDEO)

UPDATE:Niculae Badalau vine cu explicatii dupa declaratia controversata la adresa romanilor din Diaspora. Senatorul PSD sustine ca nu a fost vorba despre o exprimare nefericita si ca afirmatia.

Ciolacu: Resping afirmatiile facute de Niculae Badalau la adresa romanilor din Diaspora

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca respinge afirmatiile facute de Niculae Badalau referitoare la romanii din diaspora, spunand ca acest derapaj nu trebuie sa angajeze Partidul Social Democrat in ansamblul sau.

Traian Basescu il taxeaza dur pe Niculae Badalau pentru declaratiile facute despre Diaspora: Degradant pentru un om politic. Rusinos!

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a criticat declaratiile lui Niculae Badalau, liderul PSD Giurgiu, despre diaspora, care a spus ca ideea de a se mari numarul parlamentarilor din diaspora este o.

Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Ce masuri vrea sa ia

Astazi, in plenul Parlamentului Romaniei, Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, a avut cateva declaratii politice legate de romanii din diaspora. Klaus Iohannis, anunt despre romanii din Diaspora, in plenul Parlamentului. Apelul public facut de Presedintele Romaniei de astazi, din Parlamentul Romaniei a avut ca subiect principal romanii din diaspora si numarul reprezentantilor acestora in cele doua .

Ea e romanca din Diaspora care a castigat 9.000 de euro pe luna punand poze cu ea pe Instagram. Viseaza sa ajunga invatatoare, dar si in revistele pentru adulti

Romanca din Diaspora care s-a imbogatit practic peste noapte a uimit prin postarile sale provocatoare, pe retelele sociale. Tanara viseaza sa se faca invatatoare, dar si sa aiba aparitii in paginile revistelor de specialitate si dedicate adultilor. Aceasta reuseste sa incaseze lunar sume impresionante de bani, din pozele cu ea, pe care le face publice .

Ludovic Orban, mesaj in Parlament dupa votul masiv din Diaspora: Faptul ca a cincea parte dintre votanti traiesc in afara tarii nu trebuie sa devina o tragedie a Romaniei

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la sedinta solemna a Parlamentului pentru celebrarea Zilei Nationale, ca faptul ca a cincea parte dintre cei care isi exercita dreptul de vot traiesc in prezent in.

Basescu, despre declaratia jignitoare a lui Badalau la adresa romanilor din strainatate: E rusinos. PSD nu-si respecta poporul. De asta ii bate Diaspora de cate ori ii apuca, pe unde ii prinde ii cotonogeste (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, cu Tudor Musat, ca prin declaratia jignitoare a lui Niculae Badalau la adresa romanilor din Diaspora, PSD demonstreaza ca nu.

inca un lider PSD reactioneaza dur dupa derapajul lui Badalau la adresa romanilor din afara tarii: Declaratiile sunt total deplasate si nu fac cinste nimanui

Fost vicepresedintele PSD pe Regiunea de Nord-Vest, Gabriel Zetea, critica declaratiile jignitoare ale colegului sau Niculae Badalau la adresa romanilor din Diaspora. Zetea a transmis vineri, printr-un.

Rares Bogdan, reactie virulenta la adresa lui Badalau, dupa ce senatorul PSD a jignit din nou romanii din Diaspora

Rares Bogdan a avut o reactie dura pe Facebook, dupa ce Niculae Badalau a jignit romanii din Diaspora. Liberalul i-a reamintit lui Badalau ca printre cei aflati in strainatate se afla rude ale celor care fac parte din PSD. Rares Bogdan il ataca pe Niculae Badalau pe tema Diasporei Este atat de cumplita jignirea pe .

Eugen Tomac: Obiectivul PMP pentru alegerile locale este un scor de peste 10%. Vom rade toti presedintii care nu inteleg ca politica se face pe voturi

Eugen Tomac a declarat, vineri, la Colegiul National al PMP de la Sinaia, ca urmatorul obiectiv al PMP este este sa obtina un scor de peste 10% la alegerile locale. Tomac a precizat ca va rade toti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )