Libnet.ro
UNICEF

00:06

PSD ii da replica lui Klaus Iohannis in scandalul votului din diaspora. Ar fi greu sa le explice celor din diaspora de ce nu vrea sa se implice

Antena3 Antena3,
PSD ii da replica lui Klaus Iohannis in scandalul votului din diaspora. Ar fi greu sa le explice celor din diaspora de ce nu vrea sa se implice

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, anunta caExecutivul lucreaza la masuri pentru votul in diaspora. Fifor a precizat ca nu ar fi rau ca presedintele sa stabileascanumarul suplimentar de. continuă pe Antena3

Fifor, replica acida catre Iohannis privind votul din diaspora: ,,De ce nu vrea sa se implice

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a anuntat ca Guvernul lucreaza la o serie de masuri pentru.

Viorica Dancila, replica pentru presedintele Iohannis: Eusor sa critici, dar greu sa vii cu solutii

Premierul Viorica Dancila ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis la scrisoarea despre organizarea votului in diaspora. Premierul spune ca ar fi benefic din partea presedintelui sa vina cu un proiect.

Klaus Iohannis a transmis Guvernului si Parlamentului propunerile de modificare a legislatiei electorale, pentru a evita cozile interminabile la sectiile din diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri premierului Viorica Dancila propunerile de modificare a legislatiei electorale pentru a evita situatii similare votului din diaspora la europarlamentare, cand mii de romani nu au reusit sa voteze, desi au stat la cozi ore intregi.

Mihai Fifor, reactie la discursul lui Klaus Iohannis: Votul prin corespondenta are anumite rigori pe care cetateanul trebuie sa le stie

Mihai Fifor, presedintele Consiliului National si purtatorul de cuvant al PSD, a declarat in exclusivitatela Antena 3 ca discursul presedintelui Klaus Iohannis, legat de votul din Diaspora este un lucru pe.

Klaus Iohannis, despre posibilitatea de a deveni noul sef al Consiliului European. Vom incepe o negociere

Presedintele Klaus Iohannis, prezent joi la Bruxelles, a dezvaluit ca nu exclude posibilitatea de a deveni seful Consiliului European. Daca acest lucru s-ar intampla, i-ar lua locul polonezului Donald Tusk. Iohannis, dezvaluiri despre sefia la Consiliul European Presedintele Romaniei a fost prezent, in cursul zilei de joi, la Consiliul European. Klaus Iohannis a fost intrebat .

KLAUS IOHANNIS: Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna

Presedintia Romaniei la Consiliul UE a fost una foarte buna, numarul de dosare finalizate cu succes fiind foarte mare, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis inaintea reuniunii Consiliului European de la Bruxelles.

Klaus Iohannis, favorit pentru o functie-cheie in Parlamentul European. Renunta presedintele la Cotroceni pentru Bruxelles?

Klaus Iohannis participa in aceste momente la Bruxelles, la sedinta Consiliului European. Este cea mai importanta sedinta dupa alegerile europarlamentare. La aceasta sedinta, dupa cum a spus si Iohannis,.

Klaus Iohannis: Presedintia romana a Consiliului UE a avut rezultate mult mai bune decat se asteptau toti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca Presedintia romana a Consiliului Uniunii Europene a incheiat 90 de dosare legislative, aratand ca multi au fost surprinsi de acest lucru, deoarece se.

Klaus Iohannis la Bruxelles: Am incheiat 90 de dosare, ceea ce arata intensitatea si calitatea muncii noastre

In ciuda asteptarilor mici, Romania a reusit sa incheie 90 de dosare, performante ce reflectaatat intensitatea muncii noastre, cat si calitatea, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul.

Klaus Iohannis, declaratie comuna cu Juncker si Tusk la Bruxelles. Voi tine minte toata viata summitul de la Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustine la Bruxelles o conferinta de presa alaturi de seful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, si presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu ocazia finalului reuniunii Consiliului European. Acesta din urma a multumit presedintiei romane la consiliul UE si spune ca va tine mine toata viata summitul de la Sibiu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )