Libnet.ro
UNICEF

19:16

PSD va fi timp de cel putin 10 ani partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei si a gazat oameni - Atac VIRULENT la adresa lui Liviu Dragnea

B1 B1,
PSD va fi timp de cel putin 10 ani partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei si a gazat oameni - Atac VIRULENT la adresa lui Liviu Dragnea

PSD va ramane pentru urmatorul deceniu partidul care a batut diaspora si a gazat oamenii in Piata Victoriei, este de parere Victor Ponta. Am fost membru PSD 16 ani, pana m-a dat Dragnea afara, n-am. continuă pe B1

PSD - partidul care a batut Diaspora

PSD va fi timp de cel putin 10 ani partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei si a gazat oameni, a declarat marti, la Buzau, presedintele Pro Romania, Victor Ponta, care a sustinut ca primul lucru pe care ar trebui sa-l faca viitorul lider al PSD este sa-si ceara scuze pentru ce s-a intamplat pe 10 august.

Carmen Dan, reactie dupa ce Victor Ponta a spus PSD va ramane partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei: Este o decleratie care...

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ii raspunde lui Victor Ponta dupa ce acesta a sustinut ca PSD va fi considerat, timp de cel putin 10 ani, partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei si a gazat.

Carmen Dan, reactie dupa ce Victor Ponta a spus PSD va ramane partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei: Este o declaratie care...

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ii raspunde lui Victor Ponta dupa ce acesta a sustinut ca PSD va fi considerat, timp de cel putin 10 ani, partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei si a gazat.

Victor Ponta, atac dur la adresa PSD. Urmeaza 10 ani negri

PSD va fi timp de cel putin 10 ani partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei si a gazat oameni, a declarat marti, la Buzau, presedintele Pro Romania, Victor Ponta, care a sustinut ca primul lucru pe ca.

Carmen Dan, atac la Victor Ponta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, considera ca declaratia fostului premier Victor Ponta, ca PSD va fi timp de cel putin 10 ani partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei si a gazat oameni, se.

Android mplineste 10 ani: Cum arata prima versiune a sistemului de operare pentru smartphone-uri

Cu mult inainte de camerele duale, incarcatoare wireless si denumirile de produse de cofetarie Donut, Cupcake, Eclair, etc), acum 10 ani, Android era un sistem de operare umil, care rula pe un singur telefon: Google-HTC T-Mobile G1, cunoscut mai tarziu ca HTC Dream.

Unde au disparut investitorii speculativi de acum 10 ani atrasi de inflatia lunara si de doua cifre a preturilor la apartamente din Capitala

Nu era deloc neobisnuit acum 10 ani ca un singur investitor inclusiv persoane fizice) sa achizitioneze deodata mai multe sau chiar cateva zeci de apartamente intr-un singur proiect rezidential, indiferent daca era inca in faza de off-plan sau se afla.

Arges: Un copil de 10 ani a fost salvat din streang de paramedici

Un copil din localitatea Aninoasa, judetul Arges, in varsta de 10 ani, a fost gasit spanzurat, duminica, fiind resuscitat de un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta. Potrivit reprezentantilor.

Copil de 10 ani, salvat din streang de paramedici

Un copil de 10 ani din localitatea argeseana Aninoasa a fost gasit spanzurat, duminica, fiind resuscitat si apoi transportat la spital. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de.

PSD, partidul care isi devoreaza liderii. Cele mai rasunatoare executii

Va prezentam cele mai rasunatoare executii care s-au petrecut in ultimii 12 ani in PSD. Ion Iliescu a condus Romania in 3 randuri si este din 2006 este presedinte de onoare al PSD. Mircea Geoana a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )