Libnet.ro
UNICEF

09:30

Romanii trebuie sa dea in judecata Ministrul de Interne

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romanii trebuie sa dea in judecata Ministrul de Interne

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a afirmat ieri ca romanii din diaspora ar trebui sa dea in judecata Ministerul de Interne pentru manipularea si minciuna duse la paroxism. continuă pe Ziarul Bursa

Tomac: Romanii din diaspora ar trebui sa dea in judecata Ministerul de Interne pentru manipularea si minciuna duse la paroxism

Presedintele PMP, Eugen Tomac, afirma ca romanii din diaspora ar trebui sa dea in judecata Ministerul de Interne pentru manipularea si minciuna duse la paroxism prin afirmatiile conform carora acestia ar fi fost trimisi in tara pentru a da o lovitura de stat. El adauga ca ministrul Carmen Dan are obligatia de a oferi public explicatii referitoare la enormitatile pe care le debiteaza.

Presedintele PMP: Romanii din Diaspora ar trebui sa dea in judecata MAI pentru minciuna dusa la paroxism

Presedintele PMP, Eugen Tomac, afirma, sambata, ca romanii din diaspora ar trebui sa dea in judecata Ministerul de Interne 039;039;pentru manipularea si minciuna duse la paroxism039;039;.

Tomac: Romnii din diaspora ar trebui sa dea n judecata Ministerul de Interne pentru manipulare si minciuna

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a scris, sambata, pe Facebook, ca romanii din diaspora ar trebui sa dea in judecata Ministerul de Interne pentru manipularea si minciuna duse la paroxism, pentru ca doar comunistii ii priveau cu atata ura si dispret pe romanii care nu mai suportau umilintele regimului si plecau din tara. Potrivit acestuia, a sustine ca diasporenii au fost trimisi pentru a da o livitura de stat arata cat de limitati sunt oamenii care conduc Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )