Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ar trebui sa candideze romanii din Diaspora la alegerile locale?

Adevărul Adevărul,
Ar trebui sa candideze romanii din Diaspora la alegerile locale?

Dupa un timp semnificativ petrecut in strainatate, amintirea tarii din care ai plecat se schimba, involuntar. Memoria incepe sa filtreze intamplarile traite, iar afectiunea favorizeaza si lumineaza anumite lucruri, iar altele le trece sub tacere. continuă pe Adevărul

Viorel Badea: Dreptate pentru romanii din diaspora! Depun un amendament prin care romanii din strainatate sa aiba dreptul sa cumpere terenuri agricole

Viorel Badea, senator PNL de diaspora, a anuntat ca va depune un amendament astfel incat romanii din strainatate sa poate cumpara terenuri agricole, in conditiile in care ultima modificare a legislatiei ii impiedica pe acestia sa achizitioneze asemenea proprietati in propria tara.

AEP a lansat in dezbatere publica Ghidul finantarii campaniei electorale pentru alegerile locale

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a lansat in dezbatere publica proiectul de hotarare privind aprobareaGhidului finantarii campaniei electorale la alegerile locale din 27 septembrie.

Ce se intampla cu alegerile locale din 27 septembrie. Scenariul lansat de Nelu Tataru

Alegerile locale din luna septembrie s-ar putea desfasura pe durata a doua zile, pentru a evita aglomerarile in sectiile de votare. Aceste esta un scenariu avansat de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, din cauza pandemiei de coronavirus.

Ministrul Sanatatii: Alegerile locale ar putea avea loc timp de doua zile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu a exclus posibilitatea ca alegerile locale sa aiba loc in mai multe zile. Acesta a anuntat caguvernul ia in calcul un scenariu in care alegerile locale sa se.

Alegerile locale ar putea fi amanate din nou. Scenariul sumbru care ar putea intarzia scrutinul din 27 septembrie

Alegerile locale ar putea fi amanate, pentru a doua oara, doar daca ne vom confrunta cu o situatie critica din cauza infectarilor cu coronavirus. Astfel, in situatia in care Romania va depasi pragul critic de peste 1. 500 de noi cazuri zilnice de COVID-19, Guvernul ar schimba din nou data scrutinului.

Un partid recent infiintat intra in batalia pentru alegerile locale. Val de plecari din USR catre noua formatiune politica

O noua formatiune politica prinde contur in Romania, chiar inainte de alegerile locale. Este vorba despre Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), un partid infiintat de activistul George Simion, in septembrie 2019. Cinci consilieri locali de Bucuresti si-au anuntat plecarea din USR, printre care si liderul consilierilor sector 4, membrul fondator al USB si USR, Antonio Andrusceac.

Orban vrea ca alegerile locale sa se desfasoare timp de doua zile

Premierul Ludovic Orban a declarat ca i se pare buna ideea de a avea doua zile de alegeri, la alegerile locale, pentru ca s-ar evita inghesuiala la urne si va fi redus riscul de imbolnavire. Prim-ministrul precizeaza insa ca va fi nevoie de o modificare legislativa desi un amendament in acest sens depus de USR a fost respins de parlamentari.

O femeie perfect sanatoasa a murit din cauza coronavirusului imediat dupa ce si-a nascut fetita

O femeie de 35 de ani din statul american Minnesota a murit din cauza coronavirusul imediat dupa ce si-a nascut prematur fetita. Tanara mamica era perfect sanatoasa pana sa fie infectata cu noul coronavirus.

Justin Timberlake este din nou tata! Nastere dupa o sarcina tinuta secret!

Casnicia lor nu a fost ocolita de scandaluri si speculatii cu privire la un posibil divort. Iata insa ca lucrurile merg extrem de bine intre Justin Timberlake si Jessica Biel. Cei doi tocmai au devenit pentru a doua oara parinti, dupa o sarcina tinuta in secret! .

Autoritatea Electorala Permanenta a stabilit calendarul pentru alegerile locale

Partidele politice, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, aliantele politice, aliantele electorale si candidatii independenti pot incepe, de astazi, 20 iulie, actiunile de colectare a listelor de sustinatori ai candidaturilor pentru consilii locale, consilii judetene, primari, presedinti ai consiliilor judetene, Consiliul General al Municipiului Bucuresti si primarul general al Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )