Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, atac dur la adresa PSD. Urmeaza 10 ani negri

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, atac dur la adresa PSD. Urmeaza 10 ani negri

PSD va fi timp de cel putin 10 ani partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei si a gazat oameni, a declarat marti, la Buzau, presedintele Pro Romania, Victor Ponta, care a sustinut ca primul lucru pe ca. continuă pe Antena3

Carmen Dan, atac la Victor Ponta

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, considera ca declaratia fostului premier Victor Ponta, ca PSD va fi timp de cel putin 10 ani partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei si a gazat oameni, se.

Carmen Dan, reactie dupa ce Victor Ponta a spus PSD va ramane partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei: Este o decleratie care...

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ii raspunde lui Victor Ponta dupa ce acesta a sustinut ca PSD va fi considerat, timp de cel putin 10 ani, partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei si a gazat.

Carmen Dan, reactie dupa ce Victor Ponta a spus PSD va ramane partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei: Este o declaratie care...

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ii raspunde lui Victor Ponta dupa ce acesta a sustinut ca PSD va fi considerat, timp de cel putin 10 ani, partidul care a batut Diaspora in Piata Victoriei si a gazat.

Liviu Plesoianu, mesaj despre Victor Ponta. Cum se contrazice singur fostul lider PSD

Liviu Plesoianu arata intr-o postare pe Facebook modul in care s-a schimbat discursul lui Victor Ponta din 2017 pana in 2018. Ponta 1 si Ponta 2. Victor PONTA, pe rit vechi, 2017: Singurii care.

Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea de inalta tradare din cauza legii off-shore

Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca, prin forma adoptata in Senat a legii offshore, Romania va pierde 10 miliarde de dolari redevente si taxe si ca deputatii PSD care o vor vota.

Victor Ponta, despre Legea Offshore: Dragnea se grabeste pentru a ajuta doua companii din Ungaria/ Totul a fost negociat pe sub masa de Dragnea pentru interese obscure si ilegale

Fostul premier Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea ca a negociat pe sub masa Legea Offshore pentru interese obscure si ilegale. Victor Ponta sustine printr-o postare pe Facebook ca Liviu Dragnea se foloseste de Legea Offshore pentru a ajuta doua companii din Ungaria, care au castigat licitatiile pentru rezervarea capacitatii de transport al gazelor care ar urma sa fie exportate din Romania. Daca pana la 31 Decembrie 2018 nu se adopta legea atunci producatorii nu semneaza contracte cu cele doua firme de transport si acestea pierd licenta. Asta inseamna ca trebuie organizata o alta licitatie pe care Dragnea mai greu o sa o aranjeze din nou ca sa ajute firmele din Ungaria!, mai spune Ponta.

VIDEO Victor Ponta, la inaugurarea filialei PRO Romania Buzau: Dragnea e cel mai razbunator om pe care l-am cunoscut

Fostul premier Victor Ponta, fondatorul Partidului PRO Romania, a venit in Buzau pentru a lansa organizatia judeteana a acestei formatiuni. La eveniment au participat fosti ministri precum Nicolae Banicioiu si Sorin Campeanu, dar si alti invitati. Pana la congresul din octombrie, cand se va alege o structura de conducere, PRO Romania, filiala Buzau, este coordonata de jurnalistul ramnicean Felix Rache.

Victor Ponta DETONEAZA Legea Offshore: Dragnea ajuta doua companii din Ungaria. Totula fost negiciat pe sub masa

Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea ca a negociat Legea Offshore pentru interese obscure si ilegale. intr-o postare intitualata Romania este mosia lui Dragnea, liderul Pro Romania sustine ca,.

Victor Ponta, despre legea offshore

Deputatul Victor Ponta, lider al Pro Romania, a declarat astazi ca legea offshore este schimbata cu totul in Senat, sustinand ca nu exista niciun fel de dezbatere, de transparenta, iar presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, in continuare trateaza resursele naturale ca pe ceva care se negociaza pentru interesul sau personal.

Viorel Catarama, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: A tratat PNL ca pe o ruda saraca

Viorel Catarama, prim-vicepresedintele PNL Sector 2, il ataca pe Klaus Iohannis, despre care spune ca trateaza PNL ca pe ruda saraca, amintind de relatia PNTCD cu Emil Constantinescu. Consiliul National al PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )