Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIORICA DANCILA: Sa cream conditiile ca romanii sa se intoarca in tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Sa cream conditiile ca romanii sa se intoarca in tara

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, duminica, la intalnirea cu PSD Diaspora, ca Guvernul incearca sa faca tot posibilul ca romanii sa se intoarca in tara si a subliniat ca multi dintre acestia au plecat din Romania din perioada 2005-2007 si atunci cand se inchideau scoli, spitale, se taiau salarii si pensii. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila, mesaj pentru diaspora: Trebuie sa vedem ce credeti, ca sa va puteti intoarce acasa

Presedintele PSD Viorica Dancila a declarat, duminica, la intalnirea cu PSD Diaspora, ca Guvernul incearca sa faca tot posibilul ca romanii sa se intoarca in tara si a subliniat ca multi.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul se va adresa CCR daca presedintele Iohannis nu accepta propunerile de interimari la ministerele care au fost conduse de membri ai ALDE

Premierul Viorica Dancila a anuntat sambata, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca daca presedintele Klaus Iohannis nu va semna decretele pentru numirea celor trei ministri interimari la.

VIORICA DANCILA: Noi suntem PSD, nu partidul razgandacilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, vineri, ca PSD nu va pleca de la guvernare, pentru ca nu este partidul razgandacilor, ea precizand ca nu va raspunde niciodata la un santaj, informeaza Agerpres.

Viorica Dancila, noi detalii despre rechemarea lui Maior in tara: Am primit o informare, nu a fost nicio decizie

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la Mamaia, ca nu a primit nicio decizie privind rechemarea in tara a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, ci doar o informare in acest sens, pe care nu a .

VIORICA DANCILA: il vom actiona in judecata pe presedintele Iohannis

Comitetul Executiv National al PSD a decis, sambata, la Mamaia, sa il actioneze in instanta pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a afirmat ca Guvernul este corupt, a anuntat presedintele social-democratilor, Viorica Dancila.

Viorica Dancila: USR face tara de ras

Propunerile pentru postul de comisar european n-au fost respinse, a declarat, joi, premierul Viorica Dancila, care a sustinut ca USR face tara de ras, pentru ca face lobby la Bruxelles pentru neacceptarea.

Viorica Dancila: il voi suna pe presedintele Iohannis pentru a vedea ce crede despre activitatea Guvernului Cum explica premierul numarul ministrilor schimbati si ce spune despre strategia viitoare a PSD

Premierul Viorica Dancila a afirmat vineri seara, la Constanta, ca il va suna pe presedintele Iohannis pentru a-l intreba care este opinia luiin ceea ce priveste activitatea guvernamentala. Am sa-.

VIDEO Viorica Dancila, dupa ce a anuntat ca il da in judecata pe Iohannis: Nu am avut niciodata probleme de coruptie

Viorica Dancila a declarat, sambata, dupa CEx, ca va depune plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, ca urmare a afirmatiilor acestuia cu privire la faptul ca Guvernul este corupt. Presedintele PSD nu a putut spune care este infractiunea de care s-ar face vinovat presedintele, dar a subliniat ca guvernul nu a avut niciodata probleme de coruptie.

Viorica Dancila: il vom actiona in judecata pe presedinte. Nu am avut niciodata probleme de coruptie, dimpotriva

Presedintele PSD Viorica Dancila a declarat la finalul sedintei Comitetului Executiv CEx) a partidului de la Mamaia ca urmeaza sa-l actioneze in judecata pe presedintele Klaus Iohannis pentru acuzatiile la adresa Guvernului si a reafirmat ca nu a primit decizia de rechemare a lui George Maior, ci doar o informare.

Viorica Dancila ii raspunde lui Melescanu: Nu pot sa fac pierdut un document

Premierul Viorica Dancila a reafirmat vineri seara ca nu a primit niciun document legat de rechemarea in tara a ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, asa cum sustine fostul ministru de Externe Teodor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )