Libnet.ro
UNICEF

13:15

Dan Barna: Acest Guvern trebuie sa plece in primul rand pentru ce a facut diasporei; vom depune motiune de cenzura

Adevărul Adevărul,
Dan Barna: Acest Guvern trebuie sa plece in primul rand pentru ce a facut diasporei; vom depune motiune de cenzura

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, marti seara, ca Guvernul Dancila trebuie sa plece pentru ceea ce s-a intamplat la votul din diaspora. Vom depune motiune de cenzura, a spus Dana Barna, afirmand ca s-a discutat cu PNL, PMP, UDMR si Pro Romania. continuă pe Adevărul

VIDEO Dan Barna: Referendumul despre ce fel de Romanie vrem sa fim a trecut / Cerem demisia Guvernului Viorica Dancila

Referendumul despre ce fel de Romanie vrem sa fim a trecut, a declarat Dan Barna, dupa rezultatelor exit poll. Acesta a spus totodata ca Guvernul trebuie sa plece, fie prin demisie, fie prin motiune de cenzura.

Dan Barna, la Antena 3, la emisiunea lui Mihai Gadea: Vom depune motiune de cenzura, am discutat cu PNL, PMP, UDMR si Victor Ponta / Ma astept ca acest guvern sa cada

Liderul USR, Dan Barna, a declarat marti seara, invitat la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3, ca opozitia va depune o motiune de cenzura si ca a demarat discutiile cu PNL, PMP, UDMR si partidul lui Victor Ponta dar, in cazul unei reusite, USR doar va sustine viitorul guvern, fara a face parte din el.

LIVETEXT Dan Barna, invitat la Antena 3, la Mihai Gadea: Vom depune motiune de cenzura, am discutat cu PNL, cu PMP, cu UDMR, cu Victor Ponta / Ma astept ca acest guvern sa cada

Liderul USR, Dan Barna, este invitat marti seara la Antena 3, la emisiunea lui Mihai Gadea.

Dan Barna, la Sinteza zilei: Ludovic Orban ar putea fi premier al viitorului guvern

Presedintele USR, Dan Barna, va fi in aceasta seara, de la ora 21. 00, invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza zilei. Liderul USR va explica ce plan are partidul sau dupa victoria de la europarlamentare.

Dan Barna: Vedem turul 2 la prezidentiale cu Iohannis si candidatul USR-PLUS

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, marti seara, la Sinteza zilei, ca Alianta USR-PLUS are mai multe variante de candidat la prezidentiale si ca o decizie va fi luata pana la finalul lunii iunie. Dan Barna a.

DAN BARNA, USR: Propunerea USR pentru sefia Camerei Deputatilor - Stelian Ion

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, astazi, ca partidul sau va purta discutii cu celelalte partide din opozitie pentru a avea candidat unic la sefia Camerei Deputatilor.

Dan Barna vrea ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE: USR nu va face parte din executiv, dar este dispus sa il sustina, CU TREI CONDITII

Liderul USR, Dan Barna, a declarat ca sustine alegerileparlamentare anticipate, afirmand ca plecarea Guvernului Dancila de la Palatul Victoria reprezinta o urgenta a tarii. Barna a spus ca Alianta.

DAN BARNA, DESPRE CONDAMNAREA LUI DRAGNEA: Decizia ICCJ - o dovada a independentei magistratilor

Decizia iCCJ in cazul Liviu Dragnea reprezinta o dovada a independentei magistratilor, s afirmat, astazi, presedintele USR, Dan Barna.

DAN BARNA: USR va incepe negocierile pentru motiunea de cenzura

USR va incepe, in zilele urmatoare, negocierile in Parlament pentru depunerea unei motiuni de cenzura si ar putea sustine un Executiv non-PSD, fara sa faca parte din el, dar care sa aiba obiectivele Fara penali in functii publice, corectarea OUG 114, a anuntat, astazi, presedintele partidului, Dan Barna.

Dan Barna: Da, i-am propus lui Kovesi sa intre in USR

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, marti, la Sinteza zilei, ca i-a propus fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, sa devina membru USR: Da, i-am spus doamnei Kovesi acum un an si ceva ca, in masura in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )