Libnet.ro
UNICEF

11:46

Ce gafa au in comun Viorica Dancila si Dacian Ciolos

Adevărul Adevărul,
Ce gafa au in comun Viorica Dancila si Dacian Ciolos

Fostul premier tehnocrat, Dacian Ciolos, a vorbit pe 11 august despre interventia Jandarmeriei la mitingul diasporei, facand insa aceeasi gafa de exprimare ca actualul premier Viorica Dancila. incercand sa faca referire la persoanele lovite in Piata Victoriei, Ciolos a spus, intr-o emisiune televizata, protestanti si nu protestatari cum era corect. continuă pe Adevărul

Ce au in comun Viorica Dancila si Dacian Ciolos? Au facut aceeasi greseala

Viorica Dancila a fost extrem de criticata in presa pentru gafa de la Bruxelles, in care a spus protestanti in loc de protestatari. Greseala a fost semnalata de europarlamentarul.

Dacian Ciolos, gafa in stil Dancila: Si fostul premier incurca protestatarii cu protestantii (VIDEO)

Viorica Dancila s-a facut de ras la Bruxelles dupa ce a incurcat protestatarii cu protestantii, dar se pare ca nici fostul premier Dacian Ciolos nu prea stie sa faca diferenta. intr-o intalnire cu.

Niciun SUNET, nicio GAFA! Viorica Dancila, FILM MUT si la Bruxelles! VIDEO - Noroc bun la citit pe buze!

Niciun sunet, nicio gafa! Este solutia de criza gasita de Guvernul Romaniei, care ne mai prezinta un film mut. in rolul principal, nimeni-alta decat sefa Executivului, Viorica Dancila. Si cum vorba.

Dacian Ciolos lanseaza o miscare politica europeana alaturi de Macron, Guy Verhofstadt, Matteo Renzi si alti lideri europeni

La un secol dupa primul razboi mondial, cand Europa e confruntata cu diviziunile interne, refuzam sa fim o generatie adormita. Lansam un apel, cu 8 luni inainte de europarlamentare, propunem sa refondam Europa pentru a raspunde asteptarilor cetatenilor, scriu Dacian Ciolos si alti sase lideri europeni intr-un articol manifest publicat de ziarul Liberation.

Viorica Dancila nu va fi anchetata pentru tradare. Prima reactie din PSD

Viorica Dancila nu va fi anchetata pentru tradare. DIICOT a clasat dosarul in care presedintele PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila pentru inalta tradare,.

Viorica Dancila, desprece le-a spus liderilor de la Bruxelles: Discutia despre incalcarea statului de drept in Romania e o tema falsa

Premierul Viorica Dancila a vorbit, joi, lainceputul sedintei de Guvern, desprediscutiile pe care le-a avut cu grupurile politice din Parlamentul European. Dancila a precizat ca discutia.

Viorica Dancila marcheaza la Bruxelles, Iohannis, in SUA

Informatii explozive despre vizita premierului Dancila la Bruxelles, in pregatirea audierii din Parlamentul European. Viorica Dancila va fi insotita de o delegatie din care fac parte mai multi ministri,.

Dosarul care o viza pe Viorica Dancila, inchis de DIICOT

DIICOT a clasat dosarul in care presedintele PNL, Ludovic Orban, a depus o plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila pentru inalta tradare, in legatura cu memorandumul privind mutarea Ambasadei.

Viorica Dancila scapa de acuzatia de inalta tradare. DIICOT a clasat dosarul pe motiv ca fapta nu exista

Procurorii DIICOT au clasat dosarul privind presupuse fapte de inalte tradare savarsite de premierul Viorica Dancila, deschis ca urmare a unei plangeri a lui Ludovic Orban.

Viorica Dancila, anunt la Bruxelles in privinta referendumului

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat miercuri, la Bruxelles, ca Partidul Social Democrat nu va face campanie pentru referendumul pentru familie. Vom vedea ce va iesi, daca vor veni la vot. Partidul Social.

ştiri din Politica

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2623 seconds )