Libnet.ro
UNICEF

13:45

Iohannis cere demiterea urgenta a ministrilor Carmen Dan si Melescanu pentru umilirea diasporei. Comisie la Cotroceni pentru alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Iohannis cere demiterea urgenta a ministrilor Carmen Dan si Melescanu pentru umilirea diasporei. Comisie la Cotroceni pentru alegerile prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Viroica Dancila sa-i demita pe Carmen Dan, ministru de Interne, si Teodor Melescanu, ministru de Externe, penru modul in care au organizat alegerile europarlamentare si referendumul pe Justitie. in perspectiva alegerilor prezidentiale, Iophannis a anuntat ca va infiinta la Cotroceni o comisie mixta, unde va invita reprezentanti ai tuturor institutiilor cu atributii in organizarea alegerilor. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis cere demiterea imediata a ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan

Presedintele Klaus Iohannis a cerut miercuri demiterea imediata a ministrilor de Externe, Teodor Melescanu, si de Interne, Carmen Dan, pentru problemele de la votul din diaspora.

Iohannis cere demisia ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu

Presedintele Klaus Iohannis solicita demisia imediata a ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu.

Klaus Iohannis cere demiterea imediata a unor ministri: cine sunt cei vizati

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie extrem de dura la adresa Guvernului Dancila dupa organizarea extrem de slaba a alegerilor din diaspora. Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, demisia imediata din functie a ministrul de Externe, Teodor Melescanu, dar si ministrului de Interne, Carmen Dan. Seful statului sustine ca Guvernul Dancila se face vinovat [] .

Klaus Iohannis cere demisia imediata a ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan

Presedintele Klaus Iohannis a cerut miercuri demisia imediata a ministrilor de Externe, Teodor Melescanu, si de Interne, Carmen Dan, pentru problemele de la votul din diaspora.

Carmen Dan, dupa cererile lui Iohannis adresate premierului: Nu imi voi da demisia nici imediat, nici imediat

Carmen Dan nu demisioneaza, precizand ca va pleca de la Ministerul Afacerilor Interne doar daca ii cere partidul. Precizarile vin dupa ce pesedintele Klaus Iohannis a cerut demiterea de urgenta a ministrilor de Externe - Teodor Melescanu si de Interne - Carmen Dan, pentru modul defectuos in care au fost organizate alegerile in tara si strainatate.

Carmen Dan, convocata de urgenta de Viorica Dancila

Viorica Dancila a chemat-o de urgenta pe Carmen Dan, la Guvern, miercuri dimineata. Surse politice vorbesc despre o intentie a premierului sa o inlocuiasca pe aceasta de la ministerul de Interne, Carmen Dan.

Carmen Dan, reactie dupa ce Iohannis a cerut demiterea sa

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a facut precizari dupa ce presedintele Klaus Iohannis a cerut demiterea sa si a ministrului de Externe Teodor Melescanu dupa modul in care au fost organizate alegerile europarlamentare.

Surse: Viorica Dancila i-a cerut demisia lui Carmen Dan

PresedinteleKlaus Iohanniscere demiterea de urgenta a ministrilor de Externe -Teodor Melescanusi de Interne-Carmen Danpentru modul defectuos in care au fost organizate alegerile in.

Digi24: CTP: Ministrii Carmen Dan si Teodor Melescanu trebuie sa raspunda penal pentru modul de organizare a votului

Ministrii Carmen Dan si Teodor Melescanu trebuie sa raspunda penal pentru organizarea defectuoasa a votului la alegerile europarlamentare 2019 si referendumul pentru justitie, pentru ca au fost probleme nu numai la votul din diaspora, dar si in tara, a declarat la Digi24 Cristian Tudor Popescu. impiedicarea cetatenilor sa-si exercite un drept fundamental prevazut prin Constitutie este o infractiune grava, cu caracter penal, a explicat Cristian Tudor Popescu.

Melescanu si Carmen Dan raman in Guvern in ciuda scandalurilor. Viorica Dancila: Vom face o analiza pe toate ministerele, inclusiv MAI si MAE

Teodor Melescanu va ramane in continuare in fruntea Ministerul Afacerilor Externe, iar Carmen Dan isi va pastra pozitia de Ministru de Interne in ciuda faptului ca surse politice sustin ca demisia sa a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.224 seconds )