Libnet.ro
UNICEF

19:15

Klaus Iohannis, decizie dupa umilirea diasporei: Pentru ca nu am incredere in guvern, voi infiinta o comisie mixta care va incepe sa lucreze la Administratia Prezidentiala (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, decizie dupa umilirea diasporei: Pentru ca nu am incredere in guvern, voi infiinta o comisie mixta care va incepe sa lucreze la Administratia Prezidentiala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca va infiinta in cadrul Administratiei Prezidentiale o comisie mixta care sa lucreze pentru a identifica problemele si a gasi solutii pentru ca romanii sa nu. continuă pe B1

Surse: Iohannis il respinge pe Titus Corlatean pentru postul de vicepremier. Motivul: Umilirea diasporei in 2014

Presedintele Klaus Iohannis il va respinge pe Titus Corlatean pentru functia de vicepremier pentru Parteneriate strategice in Guvernul Dancila, sustin surse din Administratia Prezidentiala.

Iohannis cere demiterea urgenta a ministrilor Carmen Dan si Melescanu pentru umilirea diasporei. Comisie la Cotroceni pentru alegerile prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Viroica Dancila sa-i demita pe Carmen Dan, ministru de Interne, si Teodor Melescanu, ministru de Externe, penru modul in care au organizat alegerile europarlamentare si referendumul pe Justitie. in perspectiva alegerilor prezidentiale, Iophannis a anuntat ca va infiinta la Cotroceni o comisie mixta, unde va invita reprezentanti ai tuturor institutiilor cu atributii in organizarea alegerilor.

Declaratii Klaus Iohannis: mesajul presedintelui dupa mobilizarea de la europarlamentare si referendum

Presedintele Klaus Iohannis sustine luni, la ora 12:00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Presedintele a vorbit despre rezultatul alegerilor europarlamentare si despre referendumul pe justitie. Seful statului sustine ca mobilizarea romanilor a fost una exemplara. A criticat, insa, autoritatile pentru modul in care au organizat alegerile din diaspora. Acolo, oamenii au stat ore [] .

Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus Iohannis propunerile de numire a noilor ministri

Premierul Viorica Dancila a transmis, in aceasta dupa amiaza, presedintelui Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor ministri pentru portofoliile de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, ministru al Justitiei, ministru al Fondurilor Europene si ministru pentru Romanii de Pretutindeni.

Klaus Iohannis cere demiterea imediata a unor ministri: cine sunt cei vizati

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie extrem de dura la adresa Guvernului Dancila dupa organizarea extrem de slaba a alegerilor din diaspora. Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, demisia imediata din functie a ministrul de Externe, Teodor Melescanu, dar si ministrului de Interne, Carmen Dan. Seful statului sustine ca Guvernul Dancila se face vinovat [] .

Planul Presedintelui pentru Guvernul meu 2. Klaus Iohannis vrea coalitia PNL-USR-PLUS

Klaus Iohannis isi devoaleaza planul dupa alegerile europarlamentare. PNL si USR-PLUS pot guverna impreuna, este mesajul Presedintelui de la Palatul Cotroceni. Acelasi presedinte spune ca cele doua.

Klaus Iohannis: PNL e pe cale sa devina cel mai important politic din Romania, impreuna cu USR-Plus poate construi o alternativa la actuala Putere

Presedintele Klaus Iohannis a atacat furind PSD intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, la o zi dupa alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Peste 6 milioane de.

Klaus Iohannis: PNL e pe cale sa devina cel mai important partid politic din Romania, impreuna cu USR-Plus poate construi o alternativa la actuala Putere

Presedintele Klaus Iohannis a atacat furind PSD intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, la o zi dupa alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Peste 6 milioane de.

Klaus Iohannis cere demisia Guvernului, dupa alegerile europarlamentare si referendum: Acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara

Presedintele Klaus Iohannis cerut duminica seara, dupa alegerile europarlamentare si dupa trecerea referendumului, ca acest accident al democratiei romanesti, guvernarea PSD, trebuie sa dispara. in ultima acestui rezultat, Guvernul trebuie sa plece, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis solicita demisia ministrilor de Externe si de Interne dupa problemele de organizare de la alegerile europarlamentare

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca solicita demisiile ministrilor de Externe si de Interne, Teodor Melescanu si Carmen Dan, in urma organizarii cu probleme a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )