Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tariceanu, intrebat daca protestul diasporei a fost finantat din exterior: Cei mai multi venisera asa, ca la un spectacol monden. Un element concret nu am

Adevărul Adevărul,
Tariceanu, intrebat daca protestul diasporei a fost finantat din exterior: Cei mai multi venisera asa, ca la un spectacol monden. Un element concret nu am

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, ca protestatarii care au participat la actiunea din 10 august nu aveau revendicari concrete, ba mai mult, cei mai multi venisera asa, ca la un fel de spectacol monden. Tariceanu a spus ca isi pune numeroase intrebari cu privire la actiunea respectiva, dar nu are un element concret pe care sa-l ofere in sustinerea ideii ca protestata ar fi fost finantate din exterior. continuă pe Adevărul

Lovitura pentru Liviu Dragnea. Secretar de stat din MAI: Nu sunt informatii ca protestul din 10 august a fost finantat din strainatate (VIDEO)

Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Nucu Marin, a declarat marti, la iesirea de la Parchetul General, unde a fost audiat in dosarul protestului de oe 10 august, ca nu exista informatii cu.

Dragnea, despre protestul diasporei: vorbim de o tentativa de lovitura de stat. Protestele au fost finantate din plan extern. Vor aparea dovezile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara la Antena 3 ca institutiile statului n-au gresti cu nimic cand au intervenit in forta in Piata Victoriei in 10 august, avand suficiente elemente ca sa vorbim de o tentativa de lovitura de stat. Dragnea a mai spus ca este convins ca saptamana viitoare vor iesi la iveala dovezile ca protestul a fost o tentativa de lovitura de stat si a fost finantat din plan extern.

Liviu Dragnea, ACUZATII incendiare legate de PROTESTELE din 10 august: Au fost FINANTATE din strainatate. Saptamana viitoare vor iesi dovezi

Liviu Dragnea a declarat ca protestul diasporei din 10 august a fost finantat din strainatate si ca saptamana viitoare vor iesi dovezi in acest sens. Nu putem vorbi de o vina ca sunt absolut.

Imagini de la protestul diasporei, secretizate de Ministerul de Interne

Mai multe imagini video de la protestul diasporei, filmate de Jandarmerie, care ar fi suprins violentele comise de fortele de ordine, nu au fost transmise procurorilor Parchetului Militar care ancheteaza cazul pe motiv ca au fost clasificate.

Un sef din MAI il contrazice pe Dragnea: Nu am informatii ca protestul din 10 august a fost finantat din strainatate

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI), Gheorghe Nucu, a fost audiat marti la Parchetul General in dosarul violentelor de la mitingul din 10 august.

Presedintele PSD, acuzatii grave legate de 10 august: Protestele au fost finantate din strainatate. Saptamana viitoare vor iesi dovezi

Liviu Dragnea a declarat, duminica, referitor la protestul din 10 august, ca este vorba de o tentativa de lovitura de stat, mentionand ca vor iesi dovezi potrivit carora protestul din 10 august a fost finantat.

Dosarul Colectiv a fost amanat din nou de judecatori. Un nou termen a fost stabilit pe 22 octombrie

Termenuldin dosarul Colectiv a fost amanat pentru data de 22 octombrie. Instanta trebuia sa decida daca procesul va fi reluat de la zero sau poate continua. Acest lucru nu a fost posibil, intrucat inca nu.

Dosarul Colectiv a fost amnat din nou de judecatori. Un nou termen a fost stabilit pe 22 octombrie

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, luni, sa acorde un nou termen de judecata in dosarul Colectiv pentru data de 22 octombrie, doarece in aceasta cauza nu a fost repartizat inca un nou judecator dupa pensionarea lui Valeriu Mihail Terceanu, relateaza Mediafax.

SUA se pregatesc de catastrofa: Peste un milion de americani au fost evacuati din calea uraganului Florence

Uraganul Florence, de categoria 4 din 5 pe scara Saffir-Simpson, se afla la 1880 de km de coasta de est a Statelor Unite, unde va ajunge joi, a anuntatNational Hurricane Center NHC, centrul national american pe.

Facebook si-a cerut SCUZE ca a CENZURAT celebrele FOTOGRAFII NUD cu Burt Reynolds: A fost eliminata din GRESEALA (FOTO)

Reprezentantii Facebook au cerut scuze utilizatorilor platformei de socializare, dupa ce celebrele imagini cu Burt Reynolds nud publicate in 1972 de Cosmopolitan au fost cenzurate, fiind marcate pentru incalcarea st.

ştiri din Politica

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2183 seconds )