Libnet.ro
UNICEF

17:00

Teodor Melescanu cere scuze Diasporei dupa umilinta de la sectiile de vot: Am dispus o ancheta in tarile in care s-au semnalat situatii regretabile

B1 B1,
Teodor Melescanu cere scuze Diasporei dupa umilinta de la sectiile de vot: Am dispus o ancheta in tarile in care s-au semnalat situatii regretabile

Ministrului afacerilor externe, Teodor Melescanu, cere scuze Diasporei, in contextul organizarii dezastruoase a alegerilor europarlamentare si a referendumului national, in data de 26 mai, in. continuă pe B1

Melescanu cere scuze romanilor din diaspora care nu au putut sa-si exercite dreptul de vot sau care au fost obligati sa stea la coada ore intregi

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, cere scuze romanilor din diaspora care nu au putut sa-si exercite dreptul de vot sau care au fost obligati sa stea la coada ore intregi pentru a putea vota. El spune ca a dispus anchete in tarile unde au fost situatii regretabile si anunta ca a cerut o analiza pentru a se gasi solutii privind dezvoltarea unui sistem de votare adaptat nevoilor diasporei.

Melescanu cere scuze romanilor din diaspora

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, cere scuze romanilor din diaspora care nu au putut sa-si exercite dreptul de vot sau care au fost obligati sa stea la coada ore intregi pentru a putea vota.

Teodor Melescanu: Cer scuze romanilor din Diaspora. Am dispus o ancheta

Teodor Melescanu si-a cerut scuze, luni, fata de romanii din Diaspora care nu au putut vota la alegerile europarlamentare si referendum din cauza cozilor care s-au format la urne. Ministrul de Externe a anuntat ca a dispus o ancheta in tarile unde au existat astfel de probleme la sectiile de votare.

Teodor Melescanu: imi cer scuze romanilor din diaspora

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, isi cere scuze pentru cozile uriase la care au stat unii romani in diaspora pentru a vota. Doresc sa-mi exprim regretul si sa cer scuze tuturor romanilor din.

Teodor Melescanu, despre dezastrul de la votul din Diaspora: Nimeni nu stie cati romani sunt in strainatate / Despre demisie: Nu tine numai de mine, tine si de partidul politic

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a sustinut duminica noapte, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca el si-a facut datoria in ce priveste organizarea votului din Diaspora, unde, la fel ca in 2014, romanii au format cozi imense la sectiile de votare, iar multi dintre ei nu au reusit sa-si exercite votul. Melescanu a refuzat sa spuna daca isi va da demisia din functie pentru aceasta situatie, sustinand ca e o chestiune care nu tine numai de mine, tine si de partidul politic din care fac parte.

Teodor Melescanu, referitor la scandalul din Diaspora: Am facut tot ce a fost posibil pentru romanii din strainatate. Nu am ce sa-mi reprosez

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a vorbit la Antena 3 despre problemele cu care s-au confruntat romanii care au votat in Diaspora. E vorba de a evalua situatia. Am dublat sectiile de votare, am.

Ce spune Teodor Melescanu despre prelungirea programului de vot pentru diaspora

Teodor Melescanu a transmis ca Ministerul de Externe face o evaluare pentru a stabili daca se poate prelungi, din punct de vedere legal, programul de votare la sectiile din strainatate, in conditiile in care.

Petitie online pentru o noua demisie a lui Teodor Melescanu, dupa problemele de la votul din diaspora

Intr-o petitie online, initiata de comunitatea Declic si semnata deja de aproape 70. 000 de oameni, se cere demisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, considerat responsabil dupa ce zeci de mii de romani din diaspora nu au putut vota la alegerile europarlamentare si la referendumul pe Justitie.

Petitie pentru demisia lui Teodor Melescanu - zeci de mii de oameni au semnat-o in cateva ore

Romanii cer demisia minstrului de Externe, Teodor Melescanu, dupa ce mii de romani din diaspora nu au putut sa voteze din cauza proastei organizari de la Bucuresti.

Protest in fata ministerului de Externe. Oamenii cer demisia lui Teodor Melescanu

Cateva zeci de protestatari manifesteaza, luni seara, in fata Ministerului Afacerilor Externe, cerand demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, cu privire la modul in care s-a desfasurat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )