Libnet.ro
UNICEF

15:45

Viorica Dancila, dupa umilirea diasporei la vot: Cei care au gresit sa plece acasa, fie ca vorbim de ambasadori sau consuli (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, dupa umilirea diasporei la vot: Cei care au gresit sa plece acasa, fie ca vorbim de ambasadori sau consuli (VIDEO)

Ramasa la conducerea PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila s-a aratat extrem de nemultumita de felul in care romanii au fost umiliti in diaspora, fiind nevoiti sa stea cu orele. continuă pe B1

Solutiile lui Dancila dupa ce PSD a fost umilit la vot

Premierul Viorica Dancila a dat explicatii despre ceea ce vrea sa faca PSD dupa ce la alegerile europarlamentare a luat jumatate din scorul obtinut la ultimele alegeri legislative.

Viorica Dancila: Nu sunt multumita de votul din diaspora. Cei care au gresit, trebuie sa plece acasa!

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu este multumita de modul in care s-a desfasurat votul in diaspora si a cerut Ministerului Afacerilor Externe o analiza in acest sens, ea aratand ca.

Viorica Dancila: Nu sunt multumita de votul din diaspora; cine a gresit trebuie sa plece acasa

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu este multumita de modul in care s-a desfasurat votul in diaspora si a cerut Ministerului Afacerilor Externe o analiza in acest sens, ea aratand ca cei care au gresit trebuie sa plece acasa.

Viorica Dancila a preluat functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va prelua functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Premierul a spus ca membrii partidului din care face parte sunt alaturi de Livu Dragnea si de familia lui. Viorica [] .

VIDEO Viorica Dancila, la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Este un moment dificil, dar PSD este unit, nu exista tabere in partid/ Nu voi demisiona din Guvern

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-o conferinta de presa la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare a liderului PSD, Liviu Dragnea, ca, indiferent de sentimentele pentru Dragnea, condamnarea aceastuia reprezinta un moment dificil pentru PSD, care trebuie sa iasa intarit. Ea a spus ca marti vor avea loc doua sedinte ale PSD, in care liderii PSD vor stabili pasii de urmat si vor lua impreuna deciziile. Dancila, care a venit la declaratii insotita de mai multi lideri ai partidului si de o parte a ministrilor, a tinut sa sublinieze din nou ca nu va demisiona din Guvern si ca in partid nu exista tabere.

Gabriela Firea, dupa discutia cu Viorica Dancila: Sustin ca Paul Stanescu sa preia pozitia de presedinte-executiv

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a facut o serie de declaratii dupa discutia pe care a avut-o inainte de CEx cu premierul Viorica Dancila. I-am spus ce i-am relatat si cu alte ocazii,.

Gabriela Firea, dupa discutia cu Viorica Dancila: Sustin ca Paul Stanescu sa preia pozitia de presedinte executiv

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a facut o serie de declaratii dupa discutia pe care a avut-o inainte de CEx cu premierul Viorica Dancila. I-am spus ce i-am relatat si cu alte ocazii,.

Viorica Dancila, anunt importat dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Nu imi voi da demisia. Vom continua programul de guvernare

Viorica Dancila a facut declaratii dupa sedinta pe care a convocat-o in PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Premierul a sustinut ca randurile s-au strans in PSD si ca nu isi va da demisia. Va.

Gestul Vioricai Dancila, dupa ce Dragnea a fost condamnat la inchisoare cu executare

Viorica Dancila a avut o reactie deloc de apreciat dupa anuntul condamnarii lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni cu executare. Premierul s-a dus la ora 13:10 la sediul PSD din Baneasa. Dancila preia functia de presedinte interimar al PSD Premierul Viorica Dancila este pusa in dificultate de-acum. Odata sosita la sediul PSD, [] .

UPDATE Viorica Dancila, primele declaratii dupa exit poll. intrebata daca demisioneza: Nu am de ce / Daca se vrea demiterea Guvernului, se depune motiune de cenzura

Premierul Viorica Dancila a spus, in prima sa declaratie dupa rezultatele exit poll, care plaseaza PSD cu 25,8%, ca ea nu are de ce sa demisioneze si ca, daca se vrea intr-adevar demiterea Guvernului, se depune motiune de cenzura.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )