Libnet.ro
UNICEF

23:15

Barna, despre excluderile din USR: Nu mai suntem un ONG, suntem un partid Candidatii nu au nicio sansa daca sunt colegi care ii saboteaza in spatiul public

Hotnews Hotnews,
 Barna, despre excluderile din USR: Nu mai suntem un ONG, suntem un partid Candidatii nu au nicio sansa daca sunt colegi care ii saboteaza in spatiul public

Dan Barna sustine ca USR risca sa devina irelevanta daca membrii partidului nu se vor aseza pe linia obiectivului comun, respectiv alegerile locale si parlamentare, si vor continua sa-si saboteze colegii in spatiul public. Liderul Uniunii a comentat, la Digi 24, ca nu are o lista in dulap cu oamenii care vor fi exclusi, insa este nevoie de disciplina in partid. continuă pe Hotnews

Dan Barna, despre excluderile din USR: Este pur si simplu o decizie disciplinara. Nu are nimeni o lista de excluderi predefinita. Nu e nimic iesit din comun (VIDEO)

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat marti, in platoul Stirilor B1 TV, ca decizia ca unii membri sa fie exclusi din randul formatiunii este una luata in mod democratic si a dezmintit informatia potrivit.

Acuzat ca vrea sa-si indeparteze rivalii din USR, Dan Barna se repliaza: Nu mai suntem un ONG, suntem un partid. Trebuie sa avem disciplina

USR trece printr-o adevarata criza politica, in conditiile in care partidul s-a scindat in doua odata cu executiile din ultima luna. Dupa ce Oli Ardelean a fost exclusa din Uniune pentru ca.

INTERVIU EXCLUSIV Data afara joi din USR, Claudia Postelnicescu ataca dur actuala conducere: Echipa Barna e formata din oameni care primesc ordine din alta parte Cristi Ghinea a PSD-izat partidul

INTERVIU EXCLUSIV Claudia Postelnicescu, purtatoarea de cuvant al filialei din Ilfov, exclusa miercuri seara din USR, a povestit pentru B1. ro cum a decurs sedinta si ce urmeaza sa se intample cu membrii.

INTERVIU EXCLUSIV Data afara joi din USR, Claudia Postelnicescu ataca dur actuala conducere: Echipa Barna e formata din oameni care primesc ordine din alta parte Cristi Ghinea a PSD-izat partidul Mosteanu ma bruia cu macisme de cocalar

INTERVIU EXCLUSIV Claudia Postelnicescu, purtatoarea de cuvant al filialei din Ilfov, exclusa miercuri seara din USR, a povestit pentru B1. ro cum a decurs sedinta si ce urmeaza sa se intample cu membrii.

Executiile din USR au scindat partidul in doua. Senatorul Gotiu, revoltat dupa noaptea cutitelor boante: intr-un astfel de scenariu, de regim autoritar paranoic, m-am simtit

Valul de sanctiuni din USR a generat furia mai multor membri. Printre acestia se numara si senatorul Mihai Gotiu, care spune ca a participat la un proces de intentie, scenariu asemanator unui regim.

inca o excludere din USR. Un alt membru, suspendat - surse

Biroul National al USR a decis, miercuri seara, excluderea din partid a Claudiei Postelnicescu si suspendarea din formatiune pentru o perioada de trei luni a lui Ciprian Lupas, au declarat surse din USR, pentru Mediafax.

Simona Halep, despre zvonurile din ultima perioada: Este deranjant! Ce spune despre data nuntii cu Toni Iuruc

Simona Halep a primit anul acesta premiul pentru cel mai bun sportiv al anului. Ulterior, a acordat un interviu pentru Gazeta Sporturilor, interviu in care a discutat despre viata sa personala si despre zvonurile din ultima vreme. Simona Halep, despre nunta cu Toni Iuruc Simona Halep nu a adus niciodata in prim-plan viata sa persoana, .

Parlamentul European adopta o rezolutie despre Revolutia din Romania

Parlamentul European adopta, joi, o rezolutie despre Revolutia din Romania, pentru a marca implinirea a 30 de ani de la evenimentele care au dus la moartea a 1. 142 persoane si ranirea a peste trei mii.

Cutremur in partidul lui Barna. Noua demisie in USR

Dupa ce Biroul National al partidului a exclus mai multi membri din cauza postarilor critice de pe paginile de socializare, a venit si randul demisiilor. Astfel, un membru USR cu state vechi a anuntat ca a plecat din USR din motive ce tin de libertatea de exprimare si misiunea USR.

Un nou val de excluderi din USR. Protest la sediul partidului fata de Barna - surse

Liderii USR se reunesc miercuri seara intr-o sedinta in care ar urma sa decida excluderea mai multor membri de partid, potrivit unor surse politice. incepand cu ora 17. 00, in fata sediului USR ar urma sa vina membri de partid sa protesteze fata de deciziile pe care gruparea Barna vrea sa le ia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )