Libnet.ro
UNICEF

16:46

Florin Citu, despre beneficiile pandemiei: E cea mai buna reforma a statului. Vom avea case de marcat legate de ANAF si facturi electronice

Adevărul Adevărul,
Florin Citu, despre beneficiile pandemiei: E cea mai buna reforma a statului. Vom avea case de marcat legate de ANAF si facturi electronice

Ministrul de Finante, Florin Citu, a declarat, duminica, la Digi 24, ca pandemia de coronavirus a fortat cea mai importanta reforma a statului: informatizarea sistemului public. in doua saptamani, Romania va bifa primul lot de case de marcat legate de ANAF, a anuntat Citu. De asemenea, site-ul dedicat IMM-urilor va deveni functional in doua-trei zile. Ministrul de Finante a vorbit si despre majorarea pensiilor. continuă pe Adevărul

Ce spune Florin Citu despre majorarea pensiilor in toamna. De ce nu a mai taiat Guvernul lefurile demnitarilor

Ministrul de Finante, Florin Citu, sustine ca majorarea pensiilor cu 40%, in toamna, asa cum impune legea, e o decizie politica pe care va trebui sa o ia Guvernul Orban in ansamblu, nu doar Ministerul de Finante. Florin Citu a explicat, la Digi 24, de ce Executivul nu a mai taiat lefurile demnitarilor.

Bode, ironic catre CNAIR: Cea mai buna monitorizare se face in teren, nu de la etajul opt, din fata calculatorului

Ministrul Transporturilor, Lucin Bode, a declarat vineri facand aluzie la CNAIR ca cea mai buna monitorizare a starii drumurilor se face in teren, nu de la etajul opt.

Citu, despre populismul din Parlament: Nu voi fi niciodata de acord sa dau bani celor care fac evaziune fiscala

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a vorbit joi seara, la TVR 1, despre populismul din Parlament, afirmand ca ca nu va fi niciodata de acord ca banii care se aloca din bugetul de stat pentru sprijinirea economiei sa se duca pentru a-i sustine pe cei care au facut evaziune fiscala, pe cei care au profitat de sistem.

Ministrul Finantelor, Florin Citu: Cresterea pensiilor, o decizie politica pe care trebuie sa o ia Guvernul

Majorarea pensiilor din toamna este o decizile politica pe care trebuie sa o ia Guvernul, a declarat ministrul Finantelor, Florin Citu, duminica seara la Digi24. Dar in acest moment, acel capitol de cheltuieli are alocate sumele respecitive, mai spune ministrul.

Viorica Dancila, atac la Florin Citu: Puneti pe butuci toata economia

Viorica Dancila l-a atacat pe ministrul de Finante, Florin Citu, dupa ce acesta din urma a explicat ca scaderea ratingului de tara de catre Moodys a fost generata de criza de coronavirus.

Florin Citu: Noua forma a site-ului IMM INVEST o sa fie gata saptamana viitoare

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, vineri, ca noua forma a site-ului IMM INVEST o.

Florin Citu: Ciolacu vrea Romania in criza. inscrierile in IMM Invest incep saptamana viitoare

Ministrul Finanantelor, Florin Citu, a lansat un contraatac dur impotriva presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, acuzandu-l ca vrea Romania in criza. Ministrul a anuntat ca IMM Invest va fi relansat saptamana viitoare.

Marcel Ciolacu: Dorim sa depunem o motiune simpla in ceea ce-l priveste pe Florin Citu

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu,a declarat ca a discutat si cu alti lieri politici si s-au pus de acord sa depuna o motiune simpla in privinta lui Florin Citu.

CORONAVIRUS |Florin Citu: Dupa ce trece criza din sanatate, stim cum sa ne luptam cu criza economica. Estimam ca revenirea economiei va incepe din lunile iulie-august (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, joi, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca, potrivit estimarilor, revenirea economiei va fi destul de puternica dupa ce va fi depasita cr.

Cea mai puternica economie europeana se va imprumuta masiv pentru a combate efectele pandemiei

Cea mai puternica economie europeana se va imprumuta masiv pentru a combate efectele pandemiei, estimand ca datoria tarii va creste la 75,25% din PIB, fata de 60% cat este in prezent.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )