Libnet.ro
UNICEF

09:00

Digi 24: Cum promoveaza Marcel Ciolacu un fake news care a circulat in mai multe tari despre pretul testelor pentru coronavirus din Germania

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Cum promoveaza Marcel Ciolacu un fake news care a circulat in mai multe tari despre pretul testelor pentru coronavirus din Germania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a promovat o informatie falsa, in scopul sau de a ataca Guvernul, pe tema pandemiei de coronavirus. Acesta a declarat ca un test pentru coronavirus costa in Romania 70-80 de euro, iar in Germania costa 17-18 euro. continuă pe Hotnews

Neatentie sau rea-vointa? Cum promoveaza Ciolacu un fake news despre pretul testelor pentru coronavirus din Germania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a promovat o informatie falsa, in scopul sau de a ataca Guvernul, pe tema pandemiei de coronavirus, arata Digi24, fiind facuta referire la o fotografie modificata care a circulat in mediul online in Romania, Republica Moldova, dar si in mai multe tari din Balcani.

MARCEL CIOLACU: Daca ar fi sa dam crezare presedintelui, Guvernul trebuie sa dubleze alocatiile si sa creasca pensiile cu 40%

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca, daca ar fi sa se dea crezare anuntului triumfalist al presedintelui Klaus Iohannis dupa Consiliul European de la Bruxelles, Guvernul PNL trebuie sa dubleze alocatiile pentru copii si sa creasca pensiile cu 40%.

MARCEL CIOLACU: Un test pentru coronavirus costa 17-18 euro in Germania, iar in Romania 70-80 de euro

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca cifrele care arata cresterea numarului de cazuri de COVID-19 sunt reale, insa exista o lipsa de credibilitate a Guvernului in gestionarea pandemiei.

MARCEL CIOLACU: Aviatorii romani contribuie la siguranta tarii, la respectul si increderea aliatilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, ii felicita pe aviatorii romani cu ocazia Zilei Aviatiei, afirmand ca acestia contribuie, prin ceea ce fac zilnic, la siguranta tarii, la respectul si increderea pe care o acorda Romaniei aliatii si partenerii strategici.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, are semnale ca PNL nu mai vrea alegeri locale pe 27 septembrie

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca au aparut semnale ca PNL nu a.

Marcel Ciolacu da ultimatum: Depunem motiune de cenzura! Ce conditii impune

Marcel Ciolacu atrage atentia guvernantilor si spune ca daca vor fi abuzuri in ceea ce priveste aplicarea Legii Carantinarii, Opozitia va de pune de urgenta motiune de cenzura. Liderul PSD sustine de asemenea ca liberalii sunt incompetenti si au lasat, din nou, Romania fara cadru legislativ.

Marcel Ciolacu: Iohannis si Guvernul PNL sacrifica viata de zi cu zi a bucurestenilor

Klaus Iohannis si Guvernul PNL sacrifica viata de zi cu zi a bucurestenilor, acuza Marcel Ciolacu, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor.

Cel mai nou fake news legat de pandemia de coronavirus: banda metalica din masti este o antena 5G

Teoriile conspirationiste si fake news-urile isi fac loc in toata lumea unde se regaseste si noul coronavirus. Una dintre cele mai noi stiri false, cu privire la SARS-CoV-2 are legatura cu antenele 5G si.

Mircea Badea a primit un SMS, in direct, in timpul emisiunii. L-a citit si nu i-a venit sa creada: Fake news

Mircea Badea a primit, in timpul emisiunii Sinteza zilei, un SMS in care i s-a semnalizat faptul ca tocmai citise un Fake news. Mesajul venise de la Serban Nicolae, senator PSD. Ce stire.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )