Libnet.ro
UNICEF

12:46

Digi 24: Scandal dupa sedinta CEx. Eugen Teodorovici a intrat in birou peste Mihai Fifor: Unde e sobolanul ala?

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Scandal dupa sedinta CEx. Eugen Teodorovici a intrat in birou peste Mihai Fifor: Unde e sobolanul ala?

Fostul presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a avut o reactie dura la adresa lui Mihai Fifor, dupa sedinta CEx de marti seara. Deranjat ca Fifor a declarat despre el ca si-ar fi dat demisia, Teodorovici a iesit din biroul in care se afla, sa il caute pe Mihai Fifor. Unde e sobolanul ala?, intreba pe holurile partidului, Eugen Teodorovici. continuă pe Hotnews

Scandal pe demisia lui Eugen Teodorovici. Unde e sobolanul ala? Fostul ministru de Finante nu s-a mai putut abtine

Scandal pe demisia lui Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finante. Oficialul a avut o reactie dura la adresa lui Mihai Fifor dupa sedinta CEx de marti seara, 26 noiembrie, fiind deranjat de faptul ca cel din urma a spus despre el ca si-ar fi dat demisia. Unde e sobolanul ala?, intreba fostul presedinte executiv al .

Gabriela Firea: Trebuie sa avem grija ca dupa sedinta CEx, echipa sa ramana unita, sa nu aiba de suferit mai mult

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declaratca indiferent ce s-ar intampla in sedinta CEx din aceasta seara, cel mai important este ca echipa PSD sa ramana unita si sa existe o reforma.

Eugen Teodorovici, declaratie pe care a surprins pe toata lumea: Unde e sobolanul partidului, unde e Fifor?

Fostul presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a reactionat dur catre Mihai Fifor, din cauza declaratiilor acestuia. Dupa sedinta CEx de marti seara, Eugen Teodorovici s-a dus sa il caute pe Mihai Fif.

Marcel Ciolacu, despre Eugen Teodorovici: Nu a fost obligat sa demisioneze. Functia lui nu mai era valida (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a explicat marti searam dupa sedinta CEx a PSD, care este situatia lui Eugen Teodorovici care a refuzat sa demisioneze din functia de presedinte executiv al.

Mihai Fifor, dupa ce Eugen Teodorovici l-a facut sobolan: Un moment impetuos. E nevoie si de oameni impetuosi in politica romaneasca

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor sustine ca este nevoie de oameni impetuosi in politica romaneasca, asa cum este Eugen Teodorovici, si ca nu este suparat pe acesta, desi are un temperament vulcanic si uneori un limbaj colorat. Fifor a reactionat astfel dupa ce marti seara, dupa sedinta CEx in care conducerea partidului a demisionat, Eugen Teodorovici l-ar fi cautat intreband unde este sobolanul. De asemenea, Mihai Fifor, omul de casa al Vioricai Dancila, s-a repliat repede, laudandu-l pe noul lider al PSD, Marcel Ciolacu, un om cu foarte multa experienta politica.

Eugen Teodorovici: Trebuie facuta o analiza pe scorul pe care il are astazi PSD

Eugen Teodorovici a declarat duminica seara, la Antena 3, ca trebuie facuta o analiza in PSD pentru a vedea care sunt cauzele care au dus la scorul din prezent al partidului, scrie Mediafax. El a adaugat ca pe partea de economie orice derapaj trebuie sanctionat, indiferent ca e facut de presedinte sau de catre premier.

Comentariul serii pe HotNews: PSD a piR..dut ! Burtiera serii la Digi 24

Userul Dr. Mythnick a anticipat pe HotNews rezultatul alegerilor PSD a piR. dut!. A venit si burtiera serii de la Digi 24. Mintile mari.

Obiectul pe care Eugen Teodorovici l-a avut la el, pe durata CEx-ului. Dancila: Ne linseaza astia!

Sedinta de marti seara a PSD a fost presarata cu multe momente tensionate, iar pentru a trece mai usor peste toate, stiind ce va urma, Eugen Teodorovici a avut un obiect l-a el pe care s-a bazat. Obiectul pe care Eugen Teodorovici l-a avut la el, pe durata CEx-ului Marti seara, 26 noiembrie, a avut .

Eugen Teodorovici, ironic la adresa lui Marcel Ciolacu inainte de CEx: Va vine liderul maxim. Ce spune despre demisia din functia de presedinte executiv al PSD(VIDEO)

Eugen Teodorovici a declarat marti, inainte de sedinta CEx a PSD, ca nu isi va da demisia din functia de presedinte executiv al PSD si ca toti cei implicati in procesul electoral trebuie sa isi.

Eugen Teodorovici sustine ca nu va demisiona din functia de presedinte executiv al PSD: Am fost si eu la Ciolacu. I-am spus ca Dancila nu merita sa iasa pe usa din dos

Eugen Teodorovici sustine ca nu va demisiona din functia de presedinte executiv al PSD, asa cum s-ar fi cerut luni seara in sedinta CEx-ului paralel al social-democratilor, convocata de marcel Ciolacu i.

ştiri din Politica

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )